hits

STORYTIME - FYLLA

 • Publisert: 15.04.2018, 15:35
 • Kategori: STORYTIME
 • Hei dere!

  Jeg fikk en del forespørsler om jeg kunne skrive en storytime. Så jeg tenkte å fortelle en av mine fyllahistorier. Den er egentlig veldig morsom, synes jeg og de som var der ihvertfall.

  Noen ganger blir jeg full og noen ganger blir jeg ikke det. Det er litt vanskelig og fortelle om denne fyllahistorien, siden jeg ikke husker så mye. Men noen av de som var der, har fortalt litt av hva jeg gjorde den kvelden. Det startet med at jeg var på vors hos en på Gol, det gikk egentlig veldig bra, jeg var ikke altfor full. Det var fest flere steder den kvelden, og vi skulle jo ikke være på samme sted hele tiden. Det ble for dumt, mente vi da. Så vi reiste til en annen fest da, for det ble sagt at det var veldig mange der og at vi bare kunne komme. Og når vi kom dit, så reiste jo de siste som var der.

  Så jeg og ei som heter Vilde vi bestemte oss for å spille beerpong med Captein Morgan, og vi fylte opp de koppene ganske bra, for vi skulle bli fulle. Jeg er så utrolig dårlig til å kaste den ballen som liksom skal oppi de koppene, jeg taper alltid. Ja, jeg tapte. Etter vi var ferdig med å spille beerpong, så skulle vi bli henta. Mens vi venta så prøvde vi å stå på henda inntil veggen, noe jeg ikke er så flink på, hvertfall ikke i fylla. Her er en video av at jeg prøver å stå på henda for tredje gang. Se hvordan det gikk.


  Vi ble henta, og da skulle vi videre til Storefjell hotell for der var det en konsert. Vi kom opp dit og først var vi inne på et hotellrom med folk som jeg kjente fra motorsport miljøet. Og etter en stund bytta vi rom til noen venner av Vilde, og der var vi vel resten av kvelden tror jeg. Jeg er litt usikker, for jeg husker ikke at vi byttet rom, eller hvem som var der.

  Men jeg husker jeg hadde fått tak i en smokk, og den hadde jeg visst brukt den kvelden. Da vi skulle bytte rom, så hadde jeg ikke gått eller løpt, jeg hadde krabbet med smokken i munn. Jeg kan tenke meg at det så kjempe dumt ut, jeg kjenner jeg blir litt flau over meg selv. Jeg sovnet på et av rommene, men jeg husker ikke hvilket. Jeg skulle være med til Vilde og sove der, men hun hadde reist. Hun hadde sagt ifra til meg at hun skulle reise en tur, også skulle hun komme å hente meg senere. Men det huska ikke jeg, så jeg hadde skaffet meg skyss hjem til Vilde. Og Vilde fortalte dagen etterpå at hun hadde dratt opp igjen til Storefjell for å hente meg, men at jeg ikke var der og jeg svarte ikke på telefonen.

  Den smokken jeg hadde den kvelden, den klarte jeg å miste oppe der. Så dagen derpå da jeg var ekstremt fyllesyk, så reiste vi opp igjen til Storefjell for å finne igjen den smokken, fant jeg den igjen? Ja! Har jeg den fortsatt? Ja!♥

  Om du likte denne storytimen, eller vil jeg skal gjøre dette oftere! Kommenter!♥

 • Publisert: 15.04.2018, 15:35
 • Kategori: STORYTIME
 • #comments">2 kommentarer