hits

SPØRSMÅLSRUNDE - SVAR

 • Publisert: 17.04.2018, 09:57
 • Kategori: SPØRSMÅLSRUNDE
 • Heihei!

  Jeg tenkte å ha en spørsmålsrunde, fikk mye positive tilbakemeldinger sist gang jeg hadde dette. Jeg hadde egentlig tenkt til å svare på alle spørsmålene igår, men så sovna jeg etter jeg hadde gjort det jeg skulle. Jeg var så sliten og trøtt. Unnskyld!

  ♥ Hvorfor sluttet du på Gjøvik vgs?

  Det er mange grunner til at jeg sluttet på Gjøvik vgs, den største grunnen til at jeg flyttet hjem var fordi jeg liker meg nær alle vennene, og familien min. Og når jeg bodde på Gjøvik, så bodde jeg et stykke unna skolen, og jeg følte meg veldig mye alene. Men om det ikke hadde vært for det, så hadde jeg fortsatt gått der. Det var linjen jeg ville gå, og det var det jeg ville bli. Men nå får jeg muligens samme mulighet.

  ♥ Hvordan er miljøet på Ål vgs?

  Jeg synes ikke miljøet på Ål skole er bra, men det er vel sikkert noen som gjør det. Forde om min klasse har dårlig klassemiljø, så vil jo ikke det si at alle klassene har dårlig klassemiljø. Det kan ikke jeg si noe om, siden jeg går bare i en klasse og ikke alle de andre klassene. Men jeg trives ikke på skolen, kan være mange som trives på Ål vgs, men jeg gjør ikke det. Jeg trives på linjen jeg går, men jeg trives ikke med klassen eller skolen, men det er min mening. 

  ♥ Hvordan er miljøet i klassen din?

  Miljøet i klassen, er ikke særlig bra. Om det ikke hadde vært så dårlig miljø i denne klassen, så hadde det kanskje vært litt bedre rundt om på skolen også. I klassen min så er det få som er venner med hverandre, for det er noen i klassen som ikke tar imot unnskyldninger, og klarer ikke si hva en person har gjort feil. Så derfor blir det mye uvennskap i klassen, dårlig stemning rett og slett. Men det er jo noen i klassen som er venner, jeg er venn med noen i klassen. Men om klassemiljøet hadde vært bedre, så hadde det jo vært bedre på skolen også!

  Det jeg skriver under "miljøet på Ål vgs og hvordan miljøet er i klassen min" det er min mening. Det er sånn jeg føler det. Jeg mener ikke det gjelder alle klasser, eller alle folkene på Ål vgs. Men dette er min mening, om jeg ikke trives på Ål vgs så trives jeg ikke! Om du trives, så trives du, det er bra! 

  ♥ Har du tinder?

  Ja, jeg har tinder. Men jeg bruker det ikke.

  ♥ Hva var det du gjorde igår?

  Hmm.. Jeg kommer ikke til å fortelle om det før på torsdag. Da får jeg et ordentlig svar, men jeg gleder meg og gruer meg. Da går kanskje drømmen min i oppfyllelse. Det er veldig spennende.

  ♥ Hva liker du å gjøre på fritiden?

  På fritiden så liker jeg å drive med bil, jeg liker å kjøre bilcross, jeg liker å reise på billøp. Jeg har jo også 5 hunder, så jeg må gå en del turer/skiturer whatever. Om jeg får muligheten så liker jeg å fikse negler, fikse bryn og vipper.

  ♥ Hva gjør du på dårlige dager?

  Dager som er dårlige for meg? Da ligger jeg inne og ser på serie, ellers så finner jeg på noe som å kjøre ett eller annet eller fikse noens bryn. Det spørs helt hvor dårlig dagen min er. 

  Dårlig vær dager? Da er jeg inne, spiller brettspill med noen andre, eller finner på noe inne med venner. 

  ♥ Hva heter kjæresten din?

  Kjæresten min heter Kennet!!

  ♥ Hvem er din beste guttevenn i Valdres?

  Jeg vil ikke velge ut kun en, alle guttevennene jeg har i Valdres er fantastiske på hver sin måte. Jeg er så glad jeg har dem alle, jeg savner dem så sykt mye også. Jeg kunne ikke tenkt meg noen andre guttevenner enn de jeg har! Jeg er så heldig!!

  ♥ Beste kjæresten du har hatt/ og den værste?

  Som sagt jeg vil ikke si her hvem som er verst og hvem som er best. Om jeg synes en av ex`ene mine var ille, så fikk han nok høre det. Og da vet han det selv. Jeg trenger ikke si det her.

   

   

  Håper dere alle fikk svar på det dere lurte på! ♥ Om dette er noe jeg burde fortsette med, legg igjen en kommentar!

 • Publisert: 17.04.2018, 09:57
 • Kategori: SPØRSMÅLSRUNDE
 • #comments">0 kommentarer
 • SPØRSMÅLSRUNDE

 • Publisert: 16.04.2018, 15:11
 • Kategori: SPØRSMÅLSRUNDE
 • Heihei! 

  Jeg tenkte jeg skulle ha en spørsmålsrunde, der dere kan spørre om hva dere vil. Noe dere lurer på angående meg, eller andre ting jeg kan svare på eller forklare. Fikk mange positive tilbakemeldinger og det var mange som ville jeg skulle gjøre dette igjen! So here we go, kommenter eller send meg en snap theaaemiliee. Jeg liker å få spørsmål, og jeg liker å svare dere alle.

   

  Etterpå skjer det noe spennende, jeg vil ikke si hva det er enda. Siden det er litt usikkert, og jeg vet ikke hva som skjer enda. Jeg gruer meg, men jeg gleder meg skikkelig også! Det er en del blandede følelser. Men jeg håper på det beste, og at det går som jeg ønsker. 

  Håper dere alle har hatt en fin dag, og får en fin dag videre!♥

 • Publisert: 16.04.2018, 15:11
 • Kategori: SPØRSMÅLSRUNDE
 • #comments">7 kommentarer
 • SVAR - SPØRSMÅLSRUNDE

 • Publisert: 11.04.2018, 20:11
 • Kategori: SPØRSMÅLSRUNDE
 • Da har jeg fått inn noen spørsmål som jeg skal svare så godt jeg kan på!♥ Dette er kanskje noe dere visste, eller noe dere ikke visste.

  ♥ Hva har du tenkt til å blogge mest om?

  Hva jeg har tenkt til å blogge mest om, det er jeg litt usikker på. Men jeg vil jo skrive om det jeg liker, det som faller inn. Og i tillegg til det så vil jeg skrive om noe dere synes er interessant å lese om. Men hva jeg har tenkt til å blogge om, det kommer nok  inn litt senere, når jeg har blogget en stund. For nå er jo fortsatt mye nytt, og det er mye å sette seg inn i enda.

  ♥ Hva er hovedpunktet ditt med å blogge?

  Grunnen til at jeg startet å blogge, er vel kanskje for å fylle inn hverdagen litt. Jeg går på skole, jeg jobber men jeg ville også ha noe å gjøre i tillegg til det. Jeg har jo også tenkt på å starte en blogg lenge, fordi jeg ville sjekke ut om blogg faktisk er noe for meg. Og så langt så virker det helt greit, jeg trives med å skrive. 

  ♥ Er du sjalu?

  JA! Jeg er sjalu, men store grunner til at jeg er sjalu er på grunn av tidligere forhold. Sjalusien min er nok verst de første ukene/månedene i forholdet, men det er ikke sånn at sjalusien forsvinner etter det. Den er der, men ikke så ofte.

  ♥ Har du noen tips til å ikke være sjalu?

  Noen tips til å overkomme sjalusien:

  1. Definer hva målet er og vær spesifikk.

  2. Unngå å si ?jeg skal ikke være sjalu?. Det som skjer er at det første du tenker på er å være sjalu.

  3. Ha et positivt mål, som funker for deg, gjerne dato. Lag deg et bilde av målet ditt (både i hodet og på et papir), skriv ned hvordan du vil være i målet og ha det gjerne innen rekkevidde, slik at du kan minne deg selv på dette flere ganger om dagen.

  4. Jobb med selvfølelsen. Noter dine gode egenskaper og fokuser på dette i alle situasjoner.

  5.  Inviter den andre parten til å delta og hjelpe. Innrøm at du er sjalu overfor deg selv, partneren eller kameraten din, og kanskje viktigst av alt: si at du vil gjøre noe med det.

  ♥ Er du singel?

  Nei!

  ♥ Hvem er dine bestevenner og hvorfor er de det?

  Monja er en av mine bestevenner og hun er et år eldre enn meg. Jeg har kjent henne så lenge jeg kan huske, mammaen min og mammaen hennes var kjempe gode venner når vi ble født. Vi har vært venner siden da, det er en god stund. Og jeg er så glad i henne, hun er støttende, snill, omtenksom, hyggelig, pen, morsom, intelligent, hun er rett og slett fantastisk. Hun stiller opp for meg, hun støtter meg gjennom tykt og tynt. Jeg er så utrolig glad for at jeg akkurat henne som bestevenn. Hun er en av de mest fantastiske personene i verden.

  & Vilde er også en av mine bestevenner og hun er to år yngre enn meg. Men man skulle ikke trodd hun var yngre enn meg, de fleste tror hun er eldre enn meg, det er litt sårende eller? Jeg og Vilde har vært venner i over ti år nå. Det er ti gode år, med både oppturer og nedturer. Men det er ikke lenge vi klarer å være sure på hverandre, det går over med en gang. Hun er også en av de mest fantastiske personene i verden, hun er snill, hyggelig, omtenksom, støttende, pen, morsom og er rett og slett helt utrolig. Er det noen man burde bli kjent med så er det ho, du kommer ikke til å angre. Jeg er så utrolig glad i henne.

  Jeg har mange andre gode venner/bestevenner også, men det kommer til å ta lang tid om jeg skal sitte å skrive om alle sammen! Så forde om dere ikke er nevnt, så er dere ikke glemt!♥

  ♥ Søsken?

  Ja, jeg har en halvsøster på sju år som heter Tiril Aurora, en halvsøster som blir seks år i oktober som heter Elina og en halvbror som blir seksten år i juni som heter Sondre. Jeg bor med Tiril og Sondre, men Elina bor i Valdres med pappa.

  ♥ Drømmebil?

  BMW M4 er helt klart drømmebilen min!! Jeg kunne ikke tenkt meg en annen bil som drømmebil. Det å kjøre en M4 hadde vært helt utrolig!         (Jeg har lånt dette bilde fra google)

  ♥ Hva liker du best å trene?

  Når jeg skal trene, så er jeg veldig fokusert på at jeg skal trene hele kroppen og ikke bare noen deler av kroppen. Om man for eksempel trener 3 ganger i uken da, så ville jeg trent mage og rygg en dag, rumpe og lår en annen dag og armer og skuldre en dag. Men dette er måten jeg liker å trene på. Men nå for tiden så trener ikke jeg så mye, men jeg liker å se framskritt i det jeg gjør.

   

  Håper jeg svarte på alle spørsmålene bra og forståelig. Håper jeg svarte på det dere spurte om! Si ifra om dette er noe jeg skal gjøre oftere, eller noen tilbakemeldinger eller forbedringer! Det setter jeg pris på!♥

 • Publisert: 11.04.2018, 20:11
 • Kategori: SPØRSMÅLSRUNDE
 • #comments">2 kommentarer
 • ÅPENT KOMMENTARFELT - SPØRSMÅLSRUNDE

 • Publisert: 11.04.2018, 11:15
 • Kategori: SPØRSMÅLSRUNDE
 • Jeg er jo som sagt ny her, så jeg tenkte å ha en spørsmålsrunde der du kan spørre om hva du vil. Jeg svarer på alle spørsmålene ikveld!♥ Jeg tenker dette er en bra mulighet for dere å bli kjent med meg, jeg vil gjerne bli kjent med dere og jeg vil dere skal bli kjent med meg!

  Okeh? Kjør på, jeg svarer på alt!♥ 

   

   

 • Publisert: 11.04.2018, 11:15
 • Kategori: SPØRSMÅLSRUNDE
 • #comments">7 kommentarer