hits

10 TING SOM GJØR MEG GLAD

 • Publisert: 23.08.2018, 10:01
 • Kategori: PERSONLIG
 • ♥Roadtrips

  Jeg bare elsker roadtrips, jeg elsker å kjøre på lange turer. Reise med en venn, kjæreste eller whatever. Det er utrolig koselig, jeg blir aldri lei. Elsker å sitte på, men jeg elsker også å kjøre selv. Utforske nye steder, og bare kjøre.

  ♥Mat

  Mat har så mye å si på humøret mitt, om jeg ikke har spist så blir jeg i skikkelig dårlig humør. Så derfor er det best at jeg får i meg noe mat, og i tillegg så elsker jeg mat! Det er så mange enkle matretter man kan lage, som smaker utrolig godt. Også er det noen som kanskje tar litt lenger tid, men det smaker ofte enda bedre fordi du må vente litt lenger.

  ♥Mennesker som ikke bare gir deg opp

  Mennesker som ikke bare gir deg opp er den beste følelsen, å føle at du faktisk er verdt noe for noen. Det er så mange personer som gir opp et menneske, for så mange dumme og teite grunner at jeg blir sur. Om man er glad i et menneske, så gir man ikke bare opp. Om du er glad i et menneske, så prøver du mye for at h*n skal ha det bra, føle seg inkludert, snakke sammen, være med hverandre, finne på ting osv. Det er det en ekte venn gjør, man gir ikke bare faen. 

  ♥Barnefilmer

  Jeg elskeeeer barnefilmer, jeg kunne sett på barnefilmer hele tiden. De gjør meg så glad, og det er mange av de som er kjempe triste, men herregud så søte de er. Jeg har sett så mange, tror egentlig at jeg har sett de fleste på Netflix og Viaplay. Har ikke ord på hvor mye jeg elsker barnefilmer.

  Fri

  Jeg elsker å ha fri, det gjør meg skikkelig glad. Å vite at jeg har fri dagen etter, er en skikkelig digg følelse. Kan sove lenge, slappe av, se på serie, trene, gå tur og bare ta det helt chill. Elsker det! Men nå som skolen er i gang, så er det veldig lite av det, er kun helger jeg har fri fra skolen. Og de fleste helgene så må jeg sikkert jobbe, noe som både er bra og dårlig. Det er bra fordi da får jeg penger, men samtidig så er det ikke bra fordi da kan jeg ikke planlegge en tur eller noe lignende.

  Venner

  Venner er noe som gjør meg kjempe glad, jeg er så glad jeg har de vennene jeg har. Jeg kunne ikke klart meg uten de vennene jeg har, de får meg i så godt humør. Alle er like bra, like mye verdt og jeg elsker dem alle like mye. Jeg hadde ikke vært den jeg er idag, uten dem. Jag setter så utrolig stor pris på hver og en av dem. 

  Hunder

  Jeg elsker hunder herfra til månen, jeg har vokst opp med hunder. Og mamma, pappa eller bestemor/bestefar har hatt hund siden jeg var liten. Bestemor og bestefar hadde en labrador som het Charlie, han er den snilleste og beste hunden som noen gang har eksistert tror jeg. De fikk han når jeg var to år gammel, og han måtte bli avliva når jeg var 11 eller 12 fordi han var syk, har aldri gråti så mye noen gang. Og mamma har hatt mange forskjellige raser, Berner sønnen, dachs, husky, pomeranian, tibetansk spaniel og labrador. Jeg blir like knytta til alle sammen, jeg blir like glad i dem alle sammen. 

  Bli kjent med nye

  Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker, jeg blir alltid kjent med noen nye. Blir kjent med nye på mange måter som billøp, venners venner, skole, jobb og det er nok mange andre plasser og måter jeg blir kjent med nye. Men det gjør meg kjempe glad å bli kjent med nye mennesker, det finnes så mange herlige mennesker overalt!

  Biler

  Biler og motor generelt gjør meg glad. Jeg elsker ting som bråker og går. Det får meg i så godt humør, elsker å kjøre bil og elsker å kjøre bilcross. Det gir meg en følelse som ingenting annet gjør. Har ikke ord jeg altså.

  Musikk

  Musikk gjør meg glad på mange måter, nye sanger og nye tanker. Musikk har påvirkning på humøret mitt, hører jeg på trist musikk så blir jeg trist. Men jeg vil jo ikke være trist, men de sangene er så fine. Musikk passer til alle anledninger.

   

  ♥Hva gjør deg glad?

 • Publisert: 23.08.2018, 10:01
 • Kategori: PERSONLIG
 • #comments">1 kommentarer
 • Sannheten..

 • Publisert: 22.08.2018, 17:17
 • Kategori: PERSONLIG
 • Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt diverse om meg, som dere kanskje ikke vet om meg. Ikke at alt dette er lett å fortelle, men det går bra!

  Jeg er født og oppvokst i Valdres, gikk i barnehagen og tre år av barneskolen i Vestringsbygda. Jeg hadde det så bra i barnehagen og de tre første årene av barneskolen, alt var bra og jeg hadde mange venner. Men så fikk mamma seg type på Gol, så vi flyttet dit. Der jeg startet i fjerde klasse, og gikk til tiende klasse. De årene var ikke lette, jeg ble mobba fra første uken til slutten av tiende klasse. Jeg ble mobbet for egentlig alt som hadde med meg å gjøre, utseende, klærne mine og personligheten min. Som snudde livet mitt opp ned, og forandret meg helt. Det forandret meg både positivt og negativt, det forandret meg positivt med at jeg til slutt tørte å si min mening om ting. Det forandret meg negativt med at jeg har slitet mye med å stole på folk, jeg har slitet med selvtillit og jeg har slitet med å få meg venner i Hallingdal. Jeg har jo såklart noen venner i Hallingdal, og er utrolig takknemlig for å ha dem i livet mitt.

  Jeg har hatt jevnlig kontakt med helsesøster siden syvende klasse, for det var da jeg begynte å slite på det meste. Jeg snakket med helsesøster for å komme igjennom skoledagene og for å kunne sitte i klasserommet. Jeg passer veldig dårlig med de fleste jenter, jeg og de fleste jenter har ikke samme interesser i det hele tatt. Jeg har vært interessert i motor siden jeg var bitte liten, absolutt alt som har motor og lyd. Jeg er på billøp, jeg kjører bilcross selv. Jeg kjører att, snøscooter osv. Det er så utrolig gøy og så utrolig interessant. Jeg prøver å passe inn blant jentene, men det er ikke så lett. For jeg liker å snakke om biler og sånne ting, men mange skjønner så vidt hva jeg snakker om. 

  Folk har en tendens til å undervurdere, misforstå og tenkte at jeg er sur. Men jeg er egentlig veldig sjelden sur, jeg blir bare lett såra, lett lei meg og tar ting lett til meg. Grunnen til dette, er på grunn av ting jeg har opplevd før. Om jeg virker frekk eller sur, så mener jeg ikke det sånn som dere tror. Enten så er jeg lei meg eller så vil jeg være alene å tenke. Jeg mener ikke å være slem på noen måte, unnskyld til alle dere som har fått en oppfatning av det. Jeg har en tendens til å la det gå utover andre når jeg er i dårlig humør, dessverre! Og det er ikke meningen, er veldig lei meg for det. Jeg skal bli bedre, jeg lover!

 • Publisert: 22.08.2018, 17:17
 • Kategori: PERSONLIG
 • #comments">0 kommentarer
 • MIN FØRSTE SKOLEDAG

 • Publisert: 20.08.2018, 16:19
 • Kategori: PERSONLIG
 • Idag var min første skoledag på vg2 salg og service. Startet dagen med å forsove meg en time, sto opp og kledde på meg! Jeg stressa rundt som en anna gærning, følte jeg hadde så dårlig tid. Fikk sminka meg, spist og pakka, reiser til ål der skolen er, ser på klokken hele tiden. Kommer 10 minutter forseint til første skoledag, at det går ann? Alle sammen var samla i salen når jeg kom, så jeg valgte stå utenfor å høre på enn å gå inn heh. Men det gikk fint.

  Når jeg sto utenfor, så var det en klasse som ble ropt opp, alle ble ropt opp en og en. Når du hadde blitt ropt opp så måtte du gå opp til læreren, plutselig var det ei jente som skulle gå første året, hun gikk ut og begynte å gråte. Jeg spørte henne om det gikk bra, hun svarte nei og fortsatte å gråte. Jeg spørte hva som hadde skjedd, og da hadde hun kommet i klasse med ei som ikke er noe grei mot hun. Stakkar, fikk så vondt av henne! Jeg snakket med en lærer, og hun tok seg av henne. 

  Så ble klassen min ropt opp etter en god stund, vi gikk til klasserommet. Vi snakket om sommeren, ommøblerte klasserommet og egentlig bare snakka og tok det rolig. Vi snakka litt om hva som skulle skje idag og imorgen, men herregud vi starter med vanlig skole og timer imorgen etter klokka 12? Kjenner jeg ikke er helt klar for skole, jeg er såå utrolig skolelei at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Vi har også samfunnsfag dette året, og er samfunnsfag er det faget jeg er dårligst i, jeg klarer ikke samfunnsfag. Det interesserer meg ikke i det hele tatt. Vi har også engelsk, faget engelsk er greit nok, men den læreren vi har i engelsk er ikke litt greit engang. Hun driver med så mye forskjellsbehandling, og behandler de fleste i klassa dårlig. I tillegg så har vi fått den strenge kontaktlæreren, hun gir anmerkning med en gang uten advarsel. Hun er kjempe streng, men hun er kul også. Jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal si, men vi får bare håpe på det beste og at det skoleåret her går fort! 

  Bilderesultat for skolebøker

   

  ♥Går du på skole? Isåfall, hvordan var din første dag?

 • Publisert: 20.08.2018, 16:19
 • Kategori: PERSONLIG
 • #comments">1 kommentarer
 • FAVORITTER

 • Publisert: 18.08.2018, 14:17
 • Kategori: PERSONLIG
 • Reklame

  Alle har vel noen favoritter, når det gjelder forskjellige ting. Kan være mye, som alt fra bil til sminke osv. Så jeg tenkte å lage en liste over mine favoritter blant diverse ting, da kan dere blir bedre kjent med meg!

  Favoritt parfymer

  Mine favoritt parfymer er helt klart Hollister sin Wave parfyme og Marc Jacobs sin Daisy Dream. Elsker de!!

  Du finner denne HER!

  Du finner parfymen fra Marc Jacobs HER!

  Favoritt bil

  Mitt favoritt bilmerke er BMW, og favoritten min av bilene dems er helt klart M4! Skulle så gjerne hatt en sånn, men den er altfor dyr.

  Favoritt brus

  Jeg synes det er vanskelig å velge mellom Mozell og CocaCola. Begge er så gode på hver sin måte, men må nok bli Mozell. Naaaam!!

  Favoritt telefon

  iPhone helt klart, har brukt det kjempe lenge. Og kunne IKKE vært mer fornøyd, jeg elsker oppsettet og alt med iPhone generelt, den er så ryddig! Jeg har prøvd Samsung telefonen til pappa, og jeg synes den blir så veldig rotete. Ingenting er på samme plass, man må inn på en annen side for å komme dit alle appene er? Teit.

  Favoritt matbutikk

  Favoritt matbutikken min, dere kan vel kanskje skjønne hvilken det er siden jeg jobber i en? Ja, såklart er det KIWI.

  Favoritt snus

  Favoritt snusen min er Skruf Fresh White Extra Strong, det er den jeg har brukt siden jeg begynte å snuse. Og det er den jeg forhåpentligvis alltid kommer til å bruke, ved mindre jeg slutter å snuse da.

  Favoritt klokke

  Jeg har to favoritt klokker, en som jeg bruker på jobb og trening. Og en jeg bruker ellers, eller om jeg skal pynte meg! Det er Polar sin pulsklokke m400 og Daniel Wellington sin klokke.

  Du finner Polar Pulsklokken HER!

  Du finner denne fine klokken fra Daniel Wellington HER!

  Favoritt sjokolade

  Min favoritt sjokolade er Snickers, all time!! Elsker den, blir aldri lei!

   

  ♥Har du noen absolutte favoritter?

 • Publisert: 18.08.2018, 14:17
 • Kategori: PERSONLIG
 • #comments">1 kommentarer
 • DEN ALLER FØRSTE GANGEN..

 • Publisert: 15.08.2018, 17:27
 • Kategori: PERSONLIG
 • Mitt første kyss..

  Er usikker på hvor gammel jeg var når mitt første kyss skjedde, men jeg tror det var i slutten av barnehagen. Jeg var sammen med en søt gutt i barnehagen, det sto mange rundt og ville vi skulle kysse, så det ble til at vi hadde et kort og kjapt kyss.

  Min første ordentlige kjæreste..

  Det er litt vanskelig å si hva som er en ordentlig kjæreste, med tanke på hvor lenge forholdet har vart osv. Men han jeg ser på som min første ordentlige kjæreste må nok være han jeg var sammen med for et par mnd siden!

  Første gang jeg hadde sex..

  Da var jeg 16 år, haha trenger ikke og vil ikke si noe mer om det.

  Første gang jeg var full..

  Første gang jeg var ordentlig full, da var jeg også 16 år. Jeg var hos en kompis, og det var ganske mange der. Og alle ga meg drikke, og ba meg shotte det. Jeg gjorde som de sa, og fikk meg ikke opp trappen uten hjelp, måtte også ha hjelp til å kle på meg osv. Jeg ble kjørt hjem, og ble liggende ute i noen timer før jeg fikk surra meg inn. Jag har aldri vært så fyllesjuk dagen etterpå.. det var helt forferdelig!

  Første gang jeg prøvde snus..

  Da var jeg 14 eller 15 år, husker ikke helt riktig. Men noe i nærheten av det, jeg husker at jeg ble kjempe dårlig første gangen. Jeg prøvde den snusen jeg bruker nå første gang, og noen venner kom til meg med mat og drikke men det gjorde ting bare verre. Har aldri vært så dårlig før, men jeg fortsatte da. I starten tok jeg kanskje bare en snus i uken, også ble det til flere ganger i uken. Og jeg husker så godt da jeg fikk min første egen snusboks, og etter det så begynte jeg å snuse fast.

  Min første jobb..

  Min første jobb var på Pers Hotell på Gol, der jeg jobbet i over ett år tror jeg, er litt usikker.

   

  Tenkte kanskje det er litt gøy for dere som leser bloggen min, og bli med meg litt tilbake i tid!

  ♥Har du noen "aller første gang.."? Isåfall hvor gammel var du?

   

 • Publisert: 15.08.2018, 17:27
 • Kategori: PERSONLIG
 • #comments">4 kommentarer
 • TB KYPROS

 • Publisert: 14.08.2018, 00:18
 • Kategori: PERSONLIG
 • Kypros i bilder, jeg vet liksom ikke hva jeg skal skrive om det. For jeg var på ferie med familien min på mamma sin side til Kypros, det var kjempe koselig og kjempe fint vær!♥ Vi koste oss masse, med god mat, mange bra opplevelser og mange nye innblikk. Håper det ikke blir lenge til neste tur.

  Palmer gir meg faktisk en ekstra syden følelse, blir så fascinert!!

   

  ♥Hvor liker dere å reise på tur?

 • Publisert: 14.08.2018, 00:18
 • Kategori: PERSONLIG
 • #comments">2 kommentarer
 • 10 TING SOM IRRITERER MEG

 • Publisert: 13.08.2018, 23:36
 • Kategori: PERSONLIG
 • De som ikke bruker blinklys

  Det er så irriterende når folk ikke bruker blinklys, du står å venter på at du kan kjøre ut i rundkjøringen. De som kommer fra venstre bruker ikke blinklys, om de hadde brukt det så kunne jeg kjørt ut før om de skal inn ved der jeg står. Men neida, vi tenker kun på oss selv når vi kjører. NEI, det handler om samhandling og da bruker vi blinklys sånn at andre trafikanter vet hvor vi skal henn.

  Utroskap

  Utroskap er vel en av de tingene som irriterer meg mest, hva får en person til å være utro? Har du kjæreste, så har du kjæreste. Om du tiltrekkes noen andre, da er ikke den du er sammen med den riktige for deg tenker jeg da. Om du og kjæresten ikke har det bra sammen, som gjør til at du er utro. Hva er vitsen med at dere er sammen da kan jeg spørre? Det er så unødvendig, om du har valgt å være sammen en person. Så har du jo valgt helt selv å være sammen med den personen, hva får deg til å være utro da? Om du ikke liker personen lenger, så går du ikke rundt å er utro da gjør du det heller slutt?

  Løgnere

  Løgnere er så irriterende, hva er vitsen med å lyve? Kan du ikke bare være ærlig. Ærlighet varer lengst. Skjønner ikke greia med å lyve, hva er det du skal oppnå med det? 

  De som ikke klarer å holde fartsgrensen

  Når det er en fartsgrense på 80km/t da ligger du ikke i 60km/t. Om du ikke klarer å holde fartsgrensen på en veldig fin vei, hva gjør du på veien da egentlig? Jeg skjønner at du kan ligge i 70km/t i 80 sona om det er stygg vei, men om det ikke er stygg vei, hva får deg til å ligge i 70 da? Helt seriøst, det lager kø og er dårlig samhandling.

  Når folk svarer med "k" og "ok"

  Om jeg skriver en lang melding til deg om noe, så svarer du ikke med "k" eller "ok". Da virker det bare som du ikke bryr deg, og om du ikke bryr deg så si heller det til meg enn å late som du bryr deg. Det er bedre å si at du ikke bryr deg noe særlig om det eller den personen eller whatever, enn at du svarer kort og frekt på alt jeg skriver.

  Frekke folk

  Det er så mange mennesker som er frekke mot andre for å få seg selv til å føle seg bedre, men hvordan får dere det bedre ved å være frekke mot andre? Det skjønner jeg virkelig ikke, uansett hvor mye jeg prøver å forstå. Om det er en person som tar lett til seg ting, hvordan tror du den personen har det etter du har vært frekk og tøff i kjeften mot h*n? Jeg tror ikke den personen har det særlig bra da. Det å være frekk, er så unødvendig og dårlig gjort. Jeg bare takler ikke at folk er frekke mot meg, de har ingen grunn til å være det. Jeg sier som regel ifra om folk er frekke, jeg tolererer ikke sånne mennesker.

  Forskjellsbehandling

  Dette er en ting det er mye av den dag i dag. Forskjellsbehandling mellom gutter og jenter. Forskjellsbehandling mellom skoleelever. Dette er noe av det som irriterer meg mest tror jeg, for på skolen så sier lærere alle er like mye verdt uansett, men det er på skolen det er mest forskjellsbehandling. Lærere lager seg favoritt elever som får egen behandling, og de elevene som lærere ikke liker blir bare satt til kanten, hvorfor? Alle er like mye verdt uansett kjønn, uansett alder, uansett hvor de er ifra og uansett fortid. Forskjellsbehandling mellom søsken.

  De som skal blande seg borti alt

  Hvorfor? Kan ikke mennesker få lov til å ha et privatliv? Du har IKKE noe med alles liv og hva de driver med, pliz.

  De som alltid skal ha det siste ordet

  Mennesker som alltid må ha siste ordet. Jeg blir seriøst gæren. Hvorfor må du alltid ha det siste ordet uansett sammenheng?

  De som lager egne historier om en handling

  Om du ikke vet noe om den handlingen, ikke snakk om den eller fortell det rundt til andre. Det blir bare feil, seriøst. Det blir bare misforståelser, det er så dumt. For om du ikke var med i handlingen eller var der når handlingen tok sted, så vet ikke du alt. 

   

  ♥Hva irriterer deg?

 • Publisert: 13.08.2018, 23:36
 • Kategori: PERSONLIG
 • #comments">1 kommentarer
 • UKENS OPPSUMMERING

 • Publisert: 13.08.2018, 00:35
 • Kategori: PERSONLIG
 • Hver søndag tenkte jeg at jeg skulle ta en oppsummering av uken. Her er en oppsummering av uken min! Det har egentlig ikke skjedd så mye den uken her utenom jobbing, det er vel det jeg har drevet med omtrent hele uken! Men jeg skal fylle inn så godt jeg kan!

  Ukens høydepunkt

  Ukens høydepunkt er helt klart torsdagen! Dere kan lese om dagen min HER!

  Ukens nedtur

  Tror ikke jeg har hatt en sånn veldig nedtur denne uken, utenom at jeg tenker på at jeg starter på skolen om en uke.. Noe jeg gruer meg veldig til, jeg er elendig til å stå opp om morgenen. Jeg er såååå skolelei. Men jeg må bare bite i det sure eplet og faktisk sette meg inn i det, og bestemme meg for at dette skal jeg klare. Jeg kan ikke ha mye fravær og jeg kan heller ikke ha dårlige karakterer.

  Ukens opptur

  Jeg har ikke hatt noen opptur utenom at jeg har blitt kjent med nye mennesker. Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker, jeg liker veldig godt å få nye venner. Og de jeg har blitt kjent med, er så utrolig hyggelige og snille. Snille, hyggelige mennesker som forstår får meg til å smile!

  Processed with VSCO with m6 preset

  Ukens irritasjonsmoment

  Har flere ting som har irritert meg denne uken. Men den ene tingen var at jeg var på en restaurant på Dokka som heter Milano, der vi bestilte en tacopizza. Vi fikk tacopizzaen, men vi klarte bare ikke spise den, den smakte så vondt og det var ikke et lite hint til taco smak. Den smakte skikkelig vondt, og det verste av alt at jeg måtte betale for den pizzaen som vi spiste et halvt stykke hver av. Dårlig kundeservice og dårlig mat.

  Ukens sang

  Ukens sang er Barcode 2017 (byen min). Den er fra 2017, men herregud jeg har fått helt dilla. Hører på den hele tiden og iblant flere ganger om igjen. Den er så fengende, går aldri lei. 

  Akkurat nå

  Akkurat nå så sitter jeg i sofaen og skriver dette innlegget. For jeg har ikke lagt ut noe på noen dager, grunnen til dette er at jeg har jobbet og ikke hatt tid til overs dessverre. Jeg vil jo helst blogge minst en gang om dagen, og etterhvert mer enn det. Men er litt vanskelig iblant, når jeg i tillegg har en jobb og andre ting å gjøre. Skal bli bedre.

   

  ♥Hva har dere gjort denne uken? Gjort noe spennende eller interessant?

 • Publisert: 13.08.2018, 00:35
 • Kategori: PERSONLIG
 • #comments">6 kommentarer
 • SMINKERUTINEN MIN

 • Publisert: 09.08.2018, 21:07
 • Kategori: PERSONLIG
 • Reklame

  Jeg tenkte jeg skulle skrive litt om sminkerutinen min. Jeg er den personen som går mest uten sminke, jeg elsker å kunne ta meg i ansiktet og ha hettegenserene opp i ansiktet. Men noen ganger sminker jeg meg da, enten for morroskyld eller så skal jeg ut på noe.

  ♥Jeg starter alltid med bryna mine, jeg vil ikke ødelegge resten av sminken om jeg gjør noe feil på bryna. Jeg synes personlig at bryna er viktigst, for om jeg ikke gidder å sminke meg så mye så fikser jeg bare bryna så føler jeg meg bra. Siden jeg har vippeextensions, så føler jeg meg komplett når jeg har fiksa bryna mine litt. Jeg bruker Anastasia Pomade og Anastasia brow wiz.

  Processed with VSCO with m6 preset

  ♥Etter jeg har fiksa bryna, så tar jeg på foundation. Da tar jeg først foundationen utover med en foundation brush også bruker jeg beautyblender for å få alt jevnt. Jeg bruker MAC Studio fin fluid eller True Match fra Loreal sin foundation.

  Processed with VSCO with m6 preset

  ♥Når jeg har tatt på foundation så tar jeg på concealer, den bruker jeg under øynene, på nesebeinet, overleppa mi og på haka. Jeg bruker beautyblender til ta utover concealeren. Jag bruker Urban Decay naked skin weightless coverage concealer.

  Processed with VSCO with m6 preset

  ♥Så bruker jeg et foundation powder fra MAC, som jeg tar i hele ansiktet for å sette sminken. Da bruker jeg en pudderkost til å påføre pudderet. Jeg bruker Studio Fix Powder Plus Foundation.

  ♥Når jeg har tatt på det pudderet, så bruker jeg bronzer fra Bahama mama. Det bruker jeg på kinnbeinene mine, på begge sidene av nesa og langs pannekanten.

  Processed with VSCO with m6 preset

  ♥Så tar jeg på HIGHLIGHT det beste av alt, det tar jeg ovenfor kinnbeinene, ovenfor leppene, nesa og under enden av bryna! Jeg bruker Mary Lou Manizer fra The Balm.

  ♥Til slutt bruker jeg MAC prep+prime fix+ setting spray.

  Processed with VSCO with m6 preset

  Det her ble resultatet!♥

  I hvilken rekkefølge sminker du deg?

 • Publisert: 09.08.2018, 21:07
 • Kategori: PERSONLIG
 • #comments">2 kommentarer
 • COMEBACK

 • Publisert: 06.08.2018, 21:35
 • Kategori: PERSONLIG
 • Reklame

  Heihei!

  Nå er det lenge siden sist. Jeg bestemte meg egentlig for at jeg skulle slutte å blogge på grunn av skole, jobb og diverse. Men jeg har fått flere forespørsler om jeg kan starte igjen, og selv vil jeg starte igjen med tanke på at jeg kan bli kjent med nye mennesker og jeg synes det er veldig morsomt!

  Det har skjedd en del ting siden sist jeg blogget, for å si det sånn.

   

  SINGEL

  Jeg ble singel for en god stund siden, noe vi begge ble enige om. 

  BILLAPPEN

  Jeg har fått billappen og bil, jeg kjører ikke den fineste og nyeste bilen, men hvem bryr seg? Jeg fikk lappen for fire måneder siden, det er bedre å ha en bil enn å ikke ha noen bil. Jeg fikk en BMW e46 320D av pappa i bursdagsgave, noe som jeg ikke hadde forventet i det hele tatt. Meen så utrolig takknemlig jeg er for at jeg fikk en så fin førstegangsbil!!♥

  VG2

  Jeg har kommet inn på vg2 på Ål, den linja jeg har lyst til å gå på. Karakterene mine fra vg1 service og samferdsel er ikke noe å skryta av for å si det sånn, men det året som kommer nå skal jeg virkelig fokusere på skole, karakterer og fravær. Jeg trenger lite fravær og bra karakterer for å få meg en bra lærlingplass. Jeg skal sette av tid til å øve på prøver og gjøre de få leksene vi egentlig får tidsnok. 

  TRENING

  Jeg bestilte meg abonnement på et treningsstudio her på Gol for en god stund siden, jeg hadde planer om å trene minst tre ganger i uken. Men sånn ble det dessverre ikke, en uke etter jeg hadde fått fiksa meg abonnement så fikk jeg nyrebekkenbetennelse og kunne ikke gjøre noe tungt på to uker. Har ikke trent så mye etter det heller, siden jeg har jobbet en del og i tillegg hatt ferie. 

  JOBB

  Jeg har fått meg jobb på Kiwi, jeg liker å jobbe å tjene mine egne penger som jeg kan bruke på det jeg vil. Det er selvfølgelig ting som prioriteres når jeg får lønning som telefonregning, treningsabonnement og diesel.

  SOMMERFERIE

  I sommerferien har jeg for det meste jobbet eller vært i Valdres. Jeg hadde ferie fra jobben forrige uke, da var jeg i Oslo hos min onkel fra mandag til torsdags morgen. Der jeg hadde det kjempe bra og kjempe koselig med ei venninne. Mandagen så reiste vi nedover til Oslo, stoppet innom Sandvika storsenter en liten tur også rett til Nordstrand etter det. Jeg kjørte bilen til bestemor nedover til Oslo, der jeg klarte å kjøre feil fra Sandvika, så vi sto i kø kjempe lenge, for vi havna på veien til Ekeberg og den uka var det jo NorwayCup så det var mye trafikk. Men til slutt så kom vi fram, etter noen timer i kø. Tirsdagen så tok vi bussen inn til Oslo der jeg og venninna mi gikk på Oslo City for å shoppe. Jeg kjøpte meg kjempe masse fint. Onsdagen var vi egentlig bare hjemme i huset til onkel å slappa av.

  Fredag til lørdag var jeg og venninna mi på Kapp, som ligger litt utenfor Gjøvik. Da var vi på båttur og det var kjempe koselig!♥

  Shorts fra MANGO // Belte fra LittSNOB

  Littsnob har ingen nettside, men en Facebook side. Du finner butikken på Sandvika Storsenter♥

   

  ♥Tenkte jeg skulle ha en spørsmålsrunde snart, så det er bare å komme med spørsmål enten til meg på snap eller nede i kommentarfeltet!

   

   

 • Publisert: 06.08.2018, 21:35
 • Kategori: PERSONLIG
 • #comments">2 kommentarer
 • 18 ÅR!!

 • Publisert: 22.04.2018, 15:37
 • Kategori: PERSONLIG
 • Heihei!

  Igår ble jeg 18 år! Den dagen har jeg ventet lenge på, men det er jo ikke noe stor forskjell. Men nå kan jeg kjøpe snus og alkohol selv, noe som er utrolig deilig. Det å sleppe å være avhengig av alle rundt meg så mye. Høydepunktet med å bli 18 er jo billappen, den håper jeg at er i boks snart. Her hjemme har vi en tradisjon om at den som har bursdag, den får frokost på senga, jeg må si at den tradisjonen er ganske digg. Det å få frokost på senga, er ikke feil!♥

  Noe dere kanskje ikke visste er at jeg elsker bandet Rotlaus, og gjett hva jeg fikk i bursdagsgave av mamma? Jeg fikk billetter til Rotlaus konsert i Årdal!! Bildet er dessverre ikke så veldig tydelig, men det går ann å lese det! Jeg ble så glad, om jeg ikke hadde fått dette i gave, så hadde jeg bestilt de selv! Tusen takk!

  Av kjæresten min så fikk jeg parfyme som jeg har ønsket meg lenge, den lukter så godt! Jeg er helt forelska i den, den heter Daisy Dream/forever av Marc Jacobs og du får kjøpt den HER! Det var ikke hele bursdagsgaven da, på torsdag skal jeg sette på vippeextensions hos et vippestudio som heter LashLook på Ål, de er utrolig flinke og vet hva de gjør. Det er også en del av bursdagsgaven! Jeg er så utrolig glad, og takknemlig.

  Siden jeg har blitt 18 år, så tenkte jeg å utnytte det litt. På Gol så er det et tatoveringslokale som heter Layce Tattoo, der tok jeg en tatovering. Den er kjempe fin og enkel. Jeg er litt pinglete når det gjelder sånne ting, for jeg hater nåler. Det er noe av det verste jeg vet, men det var ikke så vondt som jeg trodde det var. Og det tok heldigvis ikke så lang tid, hun brukte fem minutter på denne. Jeg er så fornøyd!♥

   

  Siden dette var dagen min, så fikk jeg bestemme middag. Da ble det biff, peppersaus, fløtegratinerte poteter og stekt blomkål. Dette er nok det beste jeg vet, jeg tror jeg kunne spist dette hver dag uten å bli lei. Etter vi hadde spist, så kom mommo og tante for å feire, da hadde vi bløtkake og brownies. Jeg liker ikke kremen  på bløtkake, men jeg elsker bløtkake med masse banan inni. Det er så utrolig godt, men brownies er bedre! Etter feiringa hjemme, så dro jeg ut for å drikke med venner, dette var kjempe koselig. Jeg tok dessverre ingen bilder fra det. Men det var morsomt!

  Thea

 • Publisert: 22.04.2018, 15:37
 • Kategori: PERSONLIG
 • #comments">2 kommentarer
 • TI TING DU KANSKJE IKKE VISSTE OM MEG

 • Publisert: 20.04.2018, 19:22
 • Kategori: PERSONLIG
 • Jeg har ikke blogget på noen dager, men nå er jeg tilbake! Det jeg gjorde på tirsdag, det har jeg ennå ikke fått noe ordentlig svar på. Jeg kommer til å fortelle om det når jeg får et ordentlig svar. Men idag tenkte jeg at jeg skulle ta 10 ting du kanskje ikke visste om meg.

   

  ∞ Jeg blir lett irritert, men er ikke langsur

  Ja, dessverre så blir jeg lett irritert. Det har nok mine nærmeste fått kjenne på innimellom, men jeg er ikke langsur. Jeg er veldig sta og vil helst ha rett. Jeg klarer ikke å være langsur på vennene mine, familien min eller kjæresten min. Men andre personer som baksnakker, eller setter ut rykter, det er en annen ting, da kan jeg være veldig langsur. Men dette gjelder vel ikke bare meg? Aldri gøy å få høre et rykte, som er langt ifra sant. Men jeg er person som liker å snakke og ordne opp i ting, sånn at ting blir greit.

  Jeg liker ikke vin

  Jeg liker dessverre ikke vin, altså jeg får det jo ned. Men det smaker ikke noe godt, jeg foretrekker vodka og appelsin juice. Venter på den dagen vin smaker like godt som coca cola. Det er noe med sjarmen og kosen med å å åpne en flaske vin til middag.

  Jeg tar på meg andres stress

  Dårlig eller god egenskap? Når folk forteller meg ting de sliter med, tenker mye på og stresser over. Da går et veldig innpå meg og eg tar gjerne på meg deres stress og tanker. Ikke nødvendigvis på en måte som gjør ting lettere for dem, men jeg går og tenker over det, jeg tar meg selv i å stresse over andres problemer. Jeg stresser også generelt mye i hverdagen over ting jeg ikke trenger å stresse over. For eksempel ting jeg skal gjøre neste uke, eller andre ting jeg må huske på og gjøre. 

  Jeg elsker å støtte vennene mine

  Når vennene mine eller andre kommer til meg og vil snakke om problemene sine og tankene sine, så er jeg flink til å lytte men også å komme med tips og gode ord. Når noen åpner seg til meg, så føler jeg at jeg må hjelpe dem og støtte dem så mye jeg kan. Det er fint å kunne gi venner et annet syn på ting og en bedre selvfølelse rundt det som har skjedd. Jeg prøver så godt jeg kan på å finne de rette ordene, for å få en bedre slutt på samtalen. For å få personen i bedre humør.

  ∞ Jeg snuser

  Ja, dessverre så snuser jeg. Det er mange som mener at jenter som snuser, er ekkelt osv. Men ja, altså jeg er jo enig i at det er ekkelt. Men noen har en grunn til at de snuser, noen har ikke det. Noen har en fortid med snus, og noen har ikke det. Jeg snuser på grunn av tidligere hendelser, jeg føler snusen får meg til å slappe av mer. Spesielt i stressende tider.

  Bilderesultat for skruf fresh white xtra stark

  Jeg har fregner

  Jeg synes fregner er fint på mange, men ikke meg selv. Det er så irriterende, med en gang jeg går ut i sola så bare spretter det fram fregner. På vinteren har jeg nesten ikke noen fregner, men på sommeren så får jeg en del. Men jeg hadde mer fregner når jeg var liten, for det føles ut som hvor eldre jeg blir, jo mindre fregner får jeg. Jeg synes dette bare er positivt da men.

  Jeg har fire hunder

  Akkurat nå har jeg fire hunder, to huskyer, en dachs og en blanding mellom pyrenee og katalansk gjeterhund. Siden jeg var liten så har jeg vokst opp med hunder. Bestemor hadde en hund som het Charlie, den hunden fikk ho når jeg var 1 eller 2 år, og den gikk bort når jeg var elleve år. Det var så vondt, den hunden var kun snill, og den var bare et år yngre enn meg hele tiden. Mamma har hatt mange hunder gjennom tiden, på det meste hadde vi femten hunder. Da hadde vi ni voksne hunder og seks valper. Så om dere ikke visste det, så elsker jeg hunder.

  Jeg klarer ikke å gå med to ulike sokker

  Jeg klarer ikke å gå med to ulike sokker, det gjør meg faktisk stressa. På vinteren, da jeg går med uggs så kan det gå fint med mindre jeg skal til noen og må ta av meg skoene. Jeg må ha to like sokker, og de må være hvite eller grå. Jeg går sjelden med sokker med annen farge, det går bra om jeg bare skal være hjemme.

  Jeg hater føtter

  Jeg takler ikke føtter eller tær. Jeg synes dette er så ekkelt, jeg liker ikke mine egne heller. Jeg går aldri uten sokker, det er så vidt jeg sover uten sokker. Før så sov jeg med sokker. Men det blir for varmt, ellers så hadde jeg gjerne sovet med sokker. Alle i familien min liker å erte meg med dette, så alle bilder av føtter de finner på Facebook eller Instagram så blir jeg tagget. Æsj.

  ∞ Jeg vet hvordan jeg vil ha det

  Du er veldig snill om du vil rydde rommet mitt altså, men jeg må gå over og se om det er der jeg vil ha det. Jeg vet hvor ting skal være, og om de ikke er der jeg vil de skal være, så må jeg flytte på det. Du flytter ikke på tingene mine, om du ikke vet hvor det skal stå henn. Om jeg vil det speilet skal stå der, så vil jeg at det speilet skal stå der, uansett hva du sier. 

   

  Noe dere ikke visste? Tanker om slike innlegg? FREDAGSKLEM!♥

 • Publisert: 20.04.2018, 19:22
 • Kategori: PERSONLIG
 • #comments">1 kommentarer
 • ER ET MENNESKE, MED MENINGER

 • Publisert: 17.04.2018, 13:00
 • Kategori: PERSONLIG
 • Hei!

  Jeg har ikke vært på blogg lenge, jeg er ikke perfekt. Jeg har ikke fasit svar, men jeg har en mening. Det er mye jeg vil fortelle dere, men jeg synes det er for tidlig å åpne seg. Jeg kjenner ikke alle, og det kommer jeg aldri til å gjøre heller. Men jeg vil bli kjent med nye mennesker, jeg liker å bli kjent med nye mennesker. Jeg liker å være med venner, jeg liker å finne på ting. Jeg er med på det meste, jeg går turer, jeg er ute med hundene, jeg går på skole, jeg har en kjæreste, jeg har en familie og jeg har venner. Jeg er takknemlig for å ha de vennene jeg har, familien jeg har og kjæresten jeg har. 

  Det å starte en blogg, jeg visste det kom til å bli vanskelig. Det er ikke lett å ha en blogg, der anonyme kan kommentere akkurat det de vil når de vil. Om jeg har en spørsmålsrunde, og jeg får et spørsmål om hvordan miljøet på skolen jeg går på er. Da svarer jeg på det, men jeg svarer ikke for alle, jeg svarer min mening. Om min mening er at jeg ikke trives på skolen, og jeg ikke mener at skolemiljøet ikke er bra, så har jeg kanskje en grunn til det. Men dere vet ikke grunnen, det kan gjøre til at dere misforstår. Det skjønner jeg. Når jeg lager et innlegg, så skriver jeg det jeg føler, og mener. Jeg skriver ikke for hva alle mener, for alle har sine egne meninger, og jeg vet ikke alles meninger. Jeg vil ha tilbakemeldinger for hva som kan bli bedre, jeg vil også ha tilbakemeldinger for hva som er bra. 

  Jeg er ikke en person med verdens beste selvtillit, utseende eller den beste personligheten. Men jeg vil jo ikke vise at jeg er en usikker jente, jeg startet blogg for å utfordre meg selv litt. Jeg forventer ikke at alle skal mene det samme som meg, for det vil jeg ikke heller. Jeg vil at dere skal ha deres egne meninger, og det respekterer jeg. Men jeg vil også at dere respekterer mine meninger. 

  Tenk deg om før du kommenterer, du vet kanskje noens fortid men du vet ikke alles fortid. Tenk deg at du kommer med en veldig kritiserende kommentar til en person med blogg, du kjenner ikke personen utenom bloggen, og h*n har hatt en tøff fortid, tenk hvor mye det sårer den personen. Tenk hvor mye verre den personen kommer til å føle seg. Jeg sier ikke at noen av de kommentarene jeg har fått har såret meg, men tenk da.

 • Publisert: 17.04.2018, 13:00
 • Kategori: PERSONLIG
 • #comments">0 kommentarer
 • Skolehverdagen min

 • Publisert: 16.04.2018, 10:39
 • Kategori: PERSONLIG
 • Hei!

  Jeg fikk forespørsel om jeg kunne skrive om skolehverdagen min. Så jeg tenkte jeg kunne gjøre det.

  Jeg er en person som elsker å sove, jeg er veldig dårlig til å legge meg tidlig og stå opp tidlig. Jeg starter 07:45 hver dag, når jeg slutter varierer. Jeg er på skolen mandag, onsdag og torsdag, og er utplassert hos Hallingdal Motor & Fritid AS tirsdag og fredag. Egentlig så er det bare utplassering en dag i uken, men siden jeg allerede har gått første året en gang fra før, så får jeg ha to utplasserings dager i uken. På utplassering starter jeg 08:00 og jobber til 16:00. Dette gjør at uken min blir litt lettere, og lærerik. Jeg er en person som lærer lettere i praksis. I praksis så lærer jeg å markedsføre, jeg lærer å styre økonomi og jeg lærer om transport på forskjellige måter. 

  Jeg gikk jo Helse- og oppvekst første året på videregående, der jeg hadde både engelsk og norsk. Men siden engelsk og norsk er toårig, så får jeg ikke fritak i det selv om jeg går første året på nytt nå. For nå går jeg Service- og samferdsel, og siden det er en annen linje så må jeg ha både norsk og engelsk i to år på nytt. Dette er egentlig veldig dumt, det er ikke rart ungdom blir skolelei. Siden jeg har hatt norsk og engelsk VG1 fra før, hva er poenget med at jeg skal ha det i to år til, det er jo samme norsk- og engelsk pensum som på Helse- og oppvekst VG1. Jeg har fritak i to fag og det er Matte og Naturfag, men dette er ett årig fag. Så siden jeg hadde disse fagene og eksamen når jeg gikk Helse- og oppvekst så slepper jeg dette nå. 

  Hvordan kommer jeg meg igjennom slitsomme skoledager?

  Kommer man seg i det hele tatt gjennom de? Sitter bare å venter på at dagen skal ta slutt. Jeg har vel ikke noen bra tips til å komme seg igjennom tunge dager. Men det å se på serie eller film, hjelper ikke nødvendigvis tiden til å gå fortere. Jeg synes at tiden går mye fortere når man jobber med faget, for når du sitter å jobber med faget så tenker du på faget, og ikke alle andre ting. Men jeg er veldig skolelei, så alt er egentlig veldig tungt. Det er så mye tungt lærestoff, som du må igjennom. Dette gjør at du mister motivasjon, men jeg prøver å tenke positivt, jeg prøver å gjøre det jeg skal, jeg prøver å følge med. 

  Gir kortere skoledager mer motivasjon?

  Både og. Når det er korte skoledager så føler jeg at tiden går enda saktere enn vanlige skoledager, for da vet du at du er tidlig ferdig. Kan hende det bare er meg.  Og det hjelper ikke med korte skoledager, når du må bruke et par timer på presentasjon som skal være ferdig til dagen etter og mange andre ting du må gjøre. Fredag før det var påskeferie, så fikk vi en norsk oppgave som skulle være ferdig med til mandagen etter påskeferien. Altså da mener de at du skal bruke hele påskeferien din på å jobbe med en skoleoppgave? Og visst du ikke hadde gjort den oppgaven til mandag, så fikk du en anmerkning så fikk du lenger tid på å gjøre oppgaven. Det gir absolutt ikke mening. Så ja, på noen måter gir kortere skoledager motivasjon, for da er du tidligere ferdig, men når du må bruke et par timer etter skolen på skolearbeid, så kunne det like greit vært en lang dag.

   

  Det er så mye press på karakterer, og det gjør kanskje til at man glemmer å lære? Og det gjør kanskje til at man mister motivasjonen?

  Hvordan kommer du deg igjennom slitsomme dager, hvordan får du motivasjon på skolen?♥

   

  ♥Thea

 • Publisert: 16.04.2018, 10:39
 • Kategori: PERSONLIG
 • #comments">1 kommentarer
 • STORYTIME - FYLLA

 • Publisert: 15.04.2018, 15:35
 • Kategori: PERSONLIG
 • Hei dere!

  Jeg fikk en del forespørsler om jeg kunne skrive en storytime. Så jeg tenkte å fortelle en av mine fyllahistorier. Den er egentlig veldig morsom, synes jeg og de som var der ihvertfall.

  Noen ganger blir jeg full og noen ganger blir jeg ikke det. Det er litt vanskelig og fortelle om denne fyllahistorien, siden jeg ikke husker så mye. Men noen av de som var der, har fortalt litt av hva jeg gjorde den kvelden. Det startet med at jeg var på vors hos en på Gol, det gikk egentlig veldig bra, jeg var ikke altfor full. Det var fest flere steder den kvelden, og vi skulle jo ikke være på samme sted hele tiden. Det ble for dumt, mente vi da. Så vi reiste til en annen fest da, for det ble sagt at det var veldig mange der og at vi bare kunne komme. Og når vi kom dit, så reiste jo de siste som var der.

  Så jeg og ei som heter Vilde vi bestemte oss for å spille beerpong med Captein Morgan, og vi fylte opp de koppene ganske bra, for vi skulle bli fulle. Jeg er så utrolig dårlig til å kaste den ballen som liksom skal oppi de koppene, jeg taper alltid. Ja, jeg tapte. Etter vi var ferdig med å spille beerpong, så skulle vi bli henta. Mens vi venta så prøvde vi å stå på henda inntil veggen, noe jeg ikke er så flink på, hvertfall ikke i fylla. Her er en video av at jeg prøver å stå på henda for tredje gang. Se hvordan det gikk.


  Vi ble henta, og da skulle vi videre til Storefjell hotell for der var det en konsert. Vi kom opp dit og først var vi inne på et hotellrom med folk som jeg kjente fra motorsport miljøet. Og etter en stund bytta vi rom til noen venner av Vilde, og der var vi vel resten av kvelden tror jeg. Jeg er litt usikker, for jeg husker ikke at vi byttet rom, eller hvem som var der.

  Men jeg husker jeg hadde fått tak i en smokk, og den hadde jeg visst brukt den kvelden. Da vi skulle bytte rom, så hadde jeg ikke gått eller løpt, jeg hadde krabbet med smokken i munn. Jeg kan tenke meg at det så kjempe dumt ut, jeg kjenner jeg blir litt flau over meg selv. Jeg sovnet på et av rommene, men jeg husker ikke hvilket. Jeg skulle være med til Vilde og sove der, men hun hadde reist. Hun hadde sagt ifra til meg at hun skulle reise en tur, også skulle hun komme å hente meg senere. Men det huska ikke jeg, så jeg hadde skaffet meg skyss hjem til Vilde. Og Vilde fortalte dagen etterpå at hun hadde dratt opp igjen til Storefjell for å hente meg, men at jeg ikke var der og jeg svarte ikke på telefonen.

  Den smokken jeg hadde den kvelden, den klarte jeg å miste oppe der. Så dagen derpå da jeg var ekstremt fyllesyk, så reiste vi opp igjen til Storefjell for å finne igjen den smokken, fant jeg den igjen? Ja! Har jeg den fortsatt? Ja!♥

  Om du likte denne storytimen, eller vil jeg skal gjøre dette oftere! Kommenter!♥

 • Publisert: 15.04.2018, 15:35
 • Kategori: PERSONLIG
 • #comments">2 kommentarer
 • TUREN TIL LEGEN

 • Publisert: 14.04.2018, 21:45
 • Kategori: PERSONLIG
 • Turen til legen endte både bra og dårlig. Når jeg kom til legen, fikk jeg beskjed om at jeg ikke skulle til fastlegen min men en turnuslege istedenfor. Jeg kom inn, jeg forklarte hva som var problemet og hvorfor jeg var der. Jeg fortalte at jeg hadde hatt vondt i ryggen i fem år, på grunn av en ulykke med snowracer. Hun begynte å le, for hun visste ikke hva en snowracer var. I tillegg til det, så kjente hun på ryggen, halebeinet og hofta mi, det gjorde jo så klart vondt når hun traff de punktene der jeg hadde vondt, det var greit nok. Men så sa hun at det ikke var noe galt med ryggen/halebeinet mitt, men når jeg noen ganger ikke klarer reise meg opp fra doen, da er det noe galt? Etter jeg hadde sittet der en stund, for jeg har tross alt hatt vondt i fem hele år men etter en halv time fikk jeg en henvisning til røntgen. Takk gud. Men det var ikke alt, jeg skulle også ta en allergitest for laktose. Men hun mente at det ikke var noe poeng å ta en sånn test, for om jeg er allergisk eller er intolerant så er jeg det. Men jeg vil jo vite om jeg er allergisk eller intolerant, det er jo veldig kjekt å vite hva jeg er allergisk mot og ikke. For om den testen er negativt, så er det noe annet som er galt. Og det er kjekt å vite hva som er galt. Dette tror jeg er det verste jeg har vært borti, hun virka ikke akkurat interessert i å hjelpe meg. 

  Vårt nye familiemedlem!♥ Hennes navn er Bella men vi kaller henne Bølla. Hun er en skikkelig lat bølle, men hun er fantastisk.

 • Publisert: 14.04.2018, 21:45
 • Kategori: PERSONLIG
 • #comments">0 kommentarer
 • SNOWRACER ULYKKE

 • Publisert: 13.04.2018, 09:06
 • Kategori: PERSONLIG
 • Heihei!

  Idag skal jeg til legen på grunn av rygg og halebein. For cirka fem år siden så fikk jeg en «twintip-snowracer» altså en snowracer man kan kjøre både forlengs og baklengs med. Siden den var laga til det, så måtte jo jeg så klart prøve det ut. Det er ikke det beste jeg har gjort, jeg kjørte nedover baklengs da, men jeg så ikke hvor jeg kjørte. Plutselig hekta den ene skien seg i en snøklump, og den snowraceren og jeg gikk rundt to tre kast. Jeg lå der en god stund, for jeg klarte ikke reise meg opp. Hadde så vondt i rygg/halebein. Og etter den «ulykken» har jeg hatt vondt i både halebein og rygg, iblant klarer jeg ikke å reise meg opp av doen for det føles ut som halebeinet bare har låst seg. Jeg har vært hos legen flere ganger med dette, men de finner aldri ut noe.

  Det jeg også skal til legen for er å ta en allergitest for melkeprodukter. Jeg kjøpte meg sånne laktosetabletter på apoteket, som gjør at jeg kan drikke et glass melk eller spise mat med laktose om jeg tar en sånn tablett før jeg skal få i meg noe med melk. Og de har hjelpt mye, jeg får ikke vondt i magen eller noe om jeg tar en sånn før jeg drikker eller spiser noe med melk. Denne anbefales for de som tror de har laktose allergi. Det er så kjipt å ha en sånn allergi, det er så mye mat, godteri og sjokolademelk etc med melk.

  Håper alle sammen får en fin helg!♥

 • Publisert: 13.04.2018, 09:06
 • Kategori: PERSONLIG
 • #comments">0 kommentarer
 • Litt om meg!

 • Publisert: 09.04.2018, 20:20
 • Kategori: PERSONLIG
 • Heihei!

  Jeg tenkte egentlig å fortelle litt om meg selv, siden jeg er ny her!

  Mitt navn er Thea Emilie Kolstadbråten, 17 år fra Valdres. For tiden bor jeg på Gol med familien min, mamma, stefar, lillebror og lilleøster. I tillegg har jeg en familie i valdres, pappa, stemor og lillesøster. Selv går jeg Service og samferdsel VG1 på Ål, grunnen til at jeg går første året nå i en alder av 17 år er fordi jeg tok omvalg av førsteåret. Jeg gikk først Helse- og oppvekst linjen, men dette var ikke noe for meg. Framover tenker jeg å gå Salg og service VG2 på Ål, og etter det være lærling som bilselger kanskje. Det jeg gjør på fritiden er å trene, drive med bilcross og prøver mitt beste på å være sosial. 

  Høydepunktet denne måneden må være at jeg blir 18 år om elleve dager. Jeg gleder meg så mye til den dagen jeg kan kjøre rundt uten mål og mening, billappen er nok det jeg gleder meg mest til ved å bli atten. Så lenge jeg kan huske, så har jeg vært interessert i bil&motor. Utenom det så er jeg interessert i klær og sminke som de fleste andre jenter. Jeg går på skole fra mandag til fredag, og jeg jobber mest i helger og ferier. Så ut ifra det så tenker jeg å prøve å blogge kanskje 2-3 ganger i uken. 

  Om du har noen spørsmål, eller forslag på noe som interesserer deg så er det bare å si ifra! Da blir jeg glad :)

 • Publisert: 09.04.2018, 20:20
 • Kategori: PERSONLIG
 • #comments">1 kommentarer