hits

18 ÅR!!

 • Publisert: 22.04.2018, 15:37
 • Kategori: PERSONLIG
 • Heihei!

  Igår ble jeg 18 år! Den dagen har jeg ventet lenge på, men det er jo ikke noe stor forskjell. Men nå kan jeg kjøpe snus og alkohol selv, noe som er utrolig deilig. Det å sleppe å være avhengig av alle rundt meg så mye. Høydepunktet med å bli 18 er jo billappen, den håper jeg at er i boks snart. Her hjemme har vi en tradisjon om at den som har bursdag, den får frokost på senga, jeg må si at den tradisjonen er ganske digg. Det å få frokost på senga, er ikke feil!♥

  Noe dere kanskje ikke visste er at jeg elsker bandet Rotlaus, og gjett hva jeg fikk i bursdagsgave av mamma? Jeg fikk billetter til Rotlaus konsert i Årdal!! Bildet er dessverre ikke så veldig tydelig, men det går ann å lese det! Jeg ble så glad, om jeg ikke hadde fått dette i gave, så hadde jeg bestilt de selv! Tusen takk!

  Av kjæresten min så fikk jeg parfyme som jeg har ønsket meg lenge, den lukter så godt! Jeg er helt forelska i den, den heter Daisy Dream/forever av Marc Jacobs og du får kjøpt den HER! Det var ikke hele bursdagsgaven da, på torsdag skal jeg sette på vippeextensions hos et vippestudio som heter LashLook på Ål, de er utrolig flinke og vet hva de gjør. Det er også en del av bursdagsgaven! Jeg er så utrolig glad, og takknemlig.

  Siden jeg har blitt 18 år, så tenkte jeg å utnytte det litt. På Gol så er det et tatoveringslokale som heter Layce Tattoo, der tok jeg en tatovering. Den er kjempe fin og enkel. Jeg er litt pinglete når det gjelder sånne ting, for jeg hater nåler. Det er noe av det verste jeg vet, men det var ikke så vondt som jeg trodde det var. Og det tok heldigvis ikke så lang tid, hun brukte fem minutter på denne. Jeg er så fornøyd!♥

   

  Siden dette var dagen min, så fikk jeg bestemme middag. Da ble det biff, peppersaus, fløtegratinerte poteter og stekt blomkål. Dette er nok det beste jeg vet, jeg tror jeg kunne spist dette hver dag uten å bli lei. Etter vi hadde spist, så kom mommo og tante for å feire, da hadde vi bløtkake og brownies. Jeg liker ikke kremen  på bløtkake, men jeg elsker bløtkake med masse banan inni. Det er så utrolig godt, men brownies er bedre! Etter feiringa hjemme, så dro jeg ut for å drikke med venner, dette var kjempe koselig. Jeg tok dessverre ingen bilder fra det. Men det var morsomt!

  Thea

 • Publisert: 22.04.2018, 15:37
 • Kategori: PERSONLIG
 • #comments">2 kommentarer
 • TI TING DU KANSKJE IKKE VISSTE OM MEG

 • Publisert: 20.04.2018, 19:22
 • Kategori: PERSONLIG
 • Jeg har ikke blogget på noen dager, men nå er jeg tilbake! Det jeg gjorde på tirsdag, det har jeg ennå ikke fått noe ordentlig svar på. Jeg kommer til å fortelle om det når jeg får et ordentlig svar. Men idag tenkte jeg at jeg skulle ta 10 ting du kanskje ikke visste om meg.

   

  ∞ Jeg blir lett irritert, men er ikke langsur

  Ja, dessverre så blir jeg lett irritert. Det har nok mine nærmeste fått kjenne på innimellom, men jeg er ikke langsur. Jeg er veldig sta og vil helst ha rett. Jeg klarer ikke å være langsur på vennene mine, familien min eller kjæresten min. Men andre personer som baksnakker, eller setter ut rykter, det er en annen ting, da kan jeg være veldig langsur. Men dette gjelder vel ikke bare meg? Aldri gøy å få høre et rykte, som er langt ifra sant. Men jeg er person som liker å snakke og ordne opp i ting, sånn at ting blir greit.

  Jeg liker ikke vin

  Jeg liker dessverre ikke vin, altså jeg får det jo ned. Men det smaker ikke noe godt, jeg foretrekker vodka og appelsin juice. Venter på den dagen vin smaker like godt som coca cola. Det er noe med sjarmen og kosen med å å åpne en flaske vin til middag.

  Jeg tar på meg andres stress

  Dårlig eller god egenskap? Når folk forteller meg ting de sliter med, tenker mye på og stresser over. Da går et veldig innpå meg og eg tar gjerne på meg deres stress og tanker. Ikke nødvendigvis på en måte som gjør ting lettere for dem, men jeg går og tenker over det, jeg tar meg selv i å stresse over andres problemer. Jeg stresser også generelt mye i hverdagen over ting jeg ikke trenger å stresse over. For eksempel ting jeg skal gjøre neste uke, eller andre ting jeg må huske på og gjøre. 

  Jeg elsker å støtte vennene mine

  Når vennene mine eller andre kommer til meg og vil snakke om problemene sine og tankene sine, så er jeg flink til å lytte men også å komme med tips og gode ord. Når noen åpner seg til meg, så føler jeg at jeg må hjelpe dem og støtte dem så mye jeg kan. Det er fint å kunne gi venner et annet syn på ting og en bedre selvfølelse rundt det som har skjedd. Jeg prøver så godt jeg kan på å finne de rette ordene, for å få en bedre slutt på samtalen. For å få personen i bedre humør.

  ∞ Jeg snuser

  Ja, dessverre så snuser jeg. Det er mange som mener at jenter som snuser, er ekkelt osv. Men ja, altså jeg er jo enig i at det er ekkelt. Men noen har en grunn til at de snuser, noen har ikke det. Noen har en fortid med snus, og noen har ikke det. Jeg snuser på grunn av tidligere hendelser, jeg føler snusen får meg til å slappe av mer. Spesielt i stressende tider.

  Bilderesultat for skruf fresh white xtra stark

  Jeg har fregner

  Jeg synes fregner er fint på mange, men ikke meg selv. Det er så irriterende, med en gang jeg går ut i sola så bare spretter det fram fregner. På vinteren har jeg nesten ikke noen fregner, men på sommeren så får jeg en del. Men jeg hadde mer fregner når jeg var liten, for det føles ut som hvor eldre jeg blir, jo mindre fregner får jeg. Jeg synes dette bare er positivt da men.

  Jeg har fire hunder

  Akkurat nå har jeg fire hunder, to huskyer, en dachs og en blanding mellom pyrenee og katalansk gjeterhund. Siden jeg var liten så har jeg vokst opp med hunder. Bestemor hadde en hund som het Charlie, den hunden fikk ho når jeg var 1 eller 2 år, og den gikk bort når jeg var elleve år. Det var så vondt, den hunden var kun snill, og den var bare et år yngre enn meg hele tiden. Mamma har hatt mange hunder gjennom tiden, på det meste hadde vi femten hunder. Da hadde vi ni voksne hunder og seks valper. Så om dere ikke visste det, så elsker jeg hunder.

  Jeg klarer ikke å gå med to ulike sokker

  Jeg klarer ikke å gå med to ulike sokker, det gjør meg faktisk stressa. På vinteren, da jeg går med uggs så kan det gå fint med mindre jeg skal til noen og må ta av meg skoene. Jeg må ha to like sokker, og de må være hvite eller grå. Jeg går sjelden med sokker med annen farge, det går bra om jeg bare skal være hjemme.

  Jeg hater føtter

  Jeg takler ikke føtter eller tær. Jeg synes dette er så ekkelt, jeg liker ikke mine egne heller. Jeg går aldri uten sokker, det er så vidt jeg sover uten sokker. Før så sov jeg med sokker. Men det blir for varmt, ellers så hadde jeg gjerne sovet med sokker. Alle i familien min liker å erte meg med dette, så alle bilder av føtter de finner på Facebook eller Instagram så blir jeg tagget. Æsj.

  ∞ Jeg vet hvordan jeg vil ha det

  Du er veldig snill om du vil rydde rommet mitt altså, men jeg må gå over og se om det er der jeg vil ha det. Jeg vet hvor ting skal være, og om de ikke er der jeg vil de skal være, så må jeg flytte på det. Du flytter ikke på tingene mine, om du ikke vet hvor det skal stå henn. Om jeg vil det speilet skal stå der, så vil jeg at det speilet skal stå der, uansett hva du sier. 

   

  Noe dere ikke visste? Tanker om slike innlegg? FREDAGSKLEM!♥

 • Publisert: 20.04.2018, 19:22
 • Kategori: PERSONLIG
 • #comments">1 kommentarer
 • ER ET MENNESKE, MED MENINGER

 • Publisert: 17.04.2018, 13:00
 • Kategori: PERSONLIG
 • Hei!

  Jeg har ikke vært på blogg lenge, jeg er ikke perfekt. Jeg har ikke fasit svar, men jeg har en mening. Det er mye jeg vil fortelle dere, men jeg synes det er for tidlig å åpne seg. Jeg kjenner ikke alle, og det kommer jeg aldri til å gjøre heller. Men jeg vil bli kjent med nye mennesker, jeg liker å bli kjent med nye mennesker. Jeg liker å være med venner, jeg liker å finne på ting. Jeg er med på det meste, jeg går turer, jeg er ute med hundene, jeg går på skole, jeg har en kjæreste, jeg har en familie og jeg har venner. Jeg er takknemlig for å ha de vennene jeg har, familien jeg har og kjæresten jeg har. 

  Det å starte en blogg, jeg visste det kom til å bli vanskelig. Det er ikke lett å ha en blogg, der anonyme kan kommentere akkurat det de vil når de vil. Om jeg har en spørsmålsrunde, og jeg får et spørsmål om hvordan miljøet på skolen jeg går på er. Da svarer jeg på det, men jeg svarer ikke for alle, jeg svarer min mening. Om min mening er at jeg ikke trives på skolen, og jeg ikke mener at skolemiljøet ikke er bra, så har jeg kanskje en grunn til det. Men dere vet ikke grunnen, det kan gjøre til at dere misforstår. Det skjønner jeg. Når jeg lager et innlegg, så skriver jeg det jeg føler, og mener. Jeg skriver ikke for hva alle mener, for alle har sine egne meninger, og jeg vet ikke alles meninger. Jeg vil ha tilbakemeldinger for hva som kan bli bedre, jeg vil også ha tilbakemeldinger for hva som er bra. 

  Jeg er ikke en person med verdens beste selvtillit, utseende eller den beste personligheten. Men jeg vil jo ikke vise at jeg er en usikker jente, jeg startet blogg for å utfordre meg selv litt. Jeg forventer ikke at alle skal mene det samme som meg, for det vil jeg ikke heller. Jeg vil at dere skal ha deres egne meninger, og det respekterer jeg. Men jeg vil også at dere respekterer mine meninger. 

  Tenk deg om før du kommenterer, du vet kanskje noens fortid men du vet ikke alles fortid. Tenk deg at du kommer med en veldig kritiserende kommentar til en person med blogg, du kjenner ikke personen utenom bloggen, og h*n har hatt en tøff fortid, tenk hvor mye det sårer den personen. Tenk hvor mye verre den personen kommer til å føle seg. Jeg sier ikke at noen av de kommentarene jeg har fått har såret meg, men tenk da.

 • Publisert: 17.04.2018, 13:00
 • Kategori: PERSONLIG
 • #comments">0 kommentarer
 • SPØRSMÅLSRUNDE - SVAR

 • Publisert: 17.04.2018, 09:57
 • Kategori: SPØRSMÅLSRUNDE
 • Heihei!

  Jeg tenkte å ha en spørsmålsrunde, fikk mye positive tilbakemeldinger sist gang jeg hadde dette. Jeg hadde egentlig tenkt til å svare på alle spørsmålene igår, men så sovna jeg etter jeg hadde gjort det jeg skulle. Jeg var så sliten og trøtt. Unnskyld!

  ♥ Hvorfor sluttet du på Gjøvik vgs?

  Det er mange grunner til at jeg sluttet på Gjøvik vgs, den største grunnen til at jeg flyttet hjem var fordi jeg liker meg nær alle vennene, og familien min. Og når jeg bodde på Gjøvik, så bodde jeg et stykke unna skolen, og jeg følte meg veldig mye alene. Men om det ikke hadde vært for det, så hadde jeg fortsatt gått der. Det var linjen jeg ville gå, og det var det jeg ville bli. Men nå får jeg muligens samme mulighet.

  ♥ Hvordan er miljøet på Ål vgs?

  Jeg synes ikke miljøet på Ål skole er bra, men det er vel sikkert noen som gjør det. Forde om min klasse har dårlig klassemiljø, så vil jo ikke det si at alle klassene har dårlig klassemiljø. Det kan ikke jeg si noe om, siden jeg går bare i en klasse og ikke alle de andre klassene. Men jeg trives ikke på skolen, kan være mange som trives på Ål vgs, men jeg gjør ikke det. Jeg trives på linjen jeg går, men jeg trives ikke med klassen eller skolen, men det er min mening. 

  ♥ Hvordan er miljøet i klassen din?

  Miljøet i klassen, er ikke særlig bra. Om det ikke hadde vært så dårlig miljø i denne klassen, så hadde det kanskje vært litt bedre rundt om på skolen også. I klassen min så er det få som er venner med hverandre, for det er noen i klassen som ikke tar imot unnskyldninger, og klarer ikke si hva en person har gjort feil. Så derfor blir det mye uvennskap i klassen, dårlig stemning rett og slett. Men det er jo noen i klassen som er venner, jeg er venn med noen i klassen. Men om klassemiljøet hadde vært bedre, så hadde det jo vært bedre på skolen også!

  Det jeg skriver under "miljøet på Ål vgs og hvordan miljøet er i klassen min" det er min mening. Det er sånn jeg føler det. Jeg mener ikke det gjelder alle klasser, eller alle folkene på Ål vgs. Men dette er min mening, om jeg ikke trives på Ål vgs så trives jeg ikke! Om du trives, så trives du, det er bra! 

  ♥ Har du tinder?

  Ja, jeg har tinder. Men jeg bruker det ikke.

  ♥ Hva var det du gjorde igår?

  Hmm.. Jeg kommer ikke til å fortelle om det før på torsdag. Da får jeg et ordentlig svar, men jeg gleder meg og gruer meg. Da går kanskje drømmen min i oppfyllelse. Det er veldig spennende.

  ♥ Hva liker du å gjøre på fritiden?

  På fritiden så liker jeg å drive med bil, jeg liker å kjøre bilcross, jeg liker å reise på billøp. Jeg har jo også 5 hunder, så jeg må gå en del turer/skiturer whatever. Om jeg får muligheten så liker jeg å fikse negler, fikse bryn og vipper.

  ♥ Hva gjør du på dårlige dager?

  Dager som er dårlige for meg? Da ligger jeg inne og ser på serie, ellers så finner jeg på noe som å kjøre ett eller annet eller fikse noens bryn. Det spørs helt hvor dårlig dagen min er. 

  Dårlig vær dager? Da er jeg inne, spiller brettspill med noen andre, eller finner på noe inne med venner. 

  ♥ Hva heter kjæresten din?

  Kjæresten min heter Kennet!!

  ♥ Hvem er din beste guttevenn i Valdres?

  Jeg vil ikke velge ut kun en, alle guttevennene jeg har i Valdres er fantastiske på hver sin måte. Jeg er så glad jeg har dem alle, jeg savner dem så sykt mye også. Jeg kunne ikke tenkt meg noen andre guttevenner enn de jeg har! Jeg er så heldig!!

  ♥ Beste kjæresten du har hatt/ og den værste?

  Som sagt jeg vil ikke si her hvem som er verst og hvem som er best. Om jeg synes en av ex`ene mine var ille, så fikk han nok høre det. Og da vet han det selv. Jeg trenger ikke si det her.

   

   

  Håper dere alle fikk svar på det dere lurte på! ♥ Om dette er noe jeg burde fortsette med, legg igjen en kommentar!

 • Publisert: 17.04.2018, 09:57
 • Kategori: SPØRSMÅLSRUNDE
 • #comments">0 kommentarer
 • SPØRSMÅLSRUNDE

 • Publisert: 16.04.2018, 15:11
 • Kategori: SPØRSMÅLSRUNDE
 • Heihei! 

  Jeg tenkte jeg skulle ha en spørsmålsrunde, der dere kan spørre om hva dere vil. Noe dere lurer på angående meg, eller andre ting jeg kan svare på eller forklare. Fikk mange positive tilbakemeldinger og det var mange som ville jeg skulle gjøre dette igjen! So here we go, kommenter eller send meg en snap theaaemiliee. Jeg liker å få spørsmål, og jeg liker å svare dere alle.

   

  Etterpå skjer det noe spennende, jeg vil ikke si hva det er enda. Siden det er litt usikkert, og jeg vet ikke hva som skjer enda. Jeg gruer meg, men jeg gleder meg skikkelig også! Det er en del blandede følelser. Men jeg håper på det beste, og at det går som jeg ønsker. 

  Håper dere alle har hatt en fin dag, og får en fin dag videre!♥

 • Publisert: 16.04.2018, 15:11
 • Kategori: SPØRSMÅLSRUNDE
 • #comments">7 kommentarer
 • Skolehverdagen min

 • Publisert: 16.04.2018, 10:39
 • Kategori: PERSONLIG
 • Hei!

  Jeg fikk forespørsel om jeg kunne skrive om skolehverdagen min. Så jeg tenkte jeg kunne gjøre det.

  Jeg er en person som elsker å sove, jeg er veldig dårlig til å legge meg tidlig og stå opp tidlig. Jeg starter 07:45 hver dag, når jeg slutter varierer. Jeg er på skolen mandag, onsdag og torsdag, og er utplassert hos Hallingdal Motor & Fritid AS tirsdag og fredag. Egentlig så er det bare utplassering en dag i uken, men siden jeg allerede har gått første året en gang fra før, så får jeg ha to utplasserings dager i uken. På utplassering starter jeg 08:00 og jobber til 16:00. Dette gjør at uken min blir litt lettere, og lærerik. Jeg er en person som lærer lettere i praksis. I praksis så lærer jeg å markedsføre, jeg lærer å styre økonomi og jeg lærer om transport på forskjellige måter. 

  Jeg gikk jo Helse- og oppvekst første året på videregående, der jeg hadde både engelsk og norsk. Men siden engelsk og norsk er toårig, så får jeg ikke fritak i det selv om jeg går første året på nytt nå. For nå går jeg Service- og samferdsel, og siden det er en annen linje så må jeg ha både norsk og engelsk i to år på nytt. Dette er egentlig veldig dumt, det er ikke rart ungdom blir skolelei. Siden jeg har hatt norsk og engelsk VG1 fra før, hva er poenget med at jeg skal ha det i to år til, det er jo samme norsk- og engelsk pensum som på Helse- og oppvekst VG1. Jeg har fritak i to fag og det er Matte og Naturfag, men dette er ett årig fag. Så siden jeg hadde disse fagene og eksamen når jeg gikk Helse- og oppvekst så slepper jeg dette nå. 

  Hvordan kommer jeg meg igjennom slitsomme skoledager?

  Kommer man seg i det hele tatt gjennom de? Sitter bare å venter på at dagen skal ta slutt. Jeg har vel ikke noen bra tips til å komme seg igjennom tunge dager. Men det å se på serie eller film, hjelper ikke nødvendigvis tiden til å gå fortere. Jeg synes at tiden går mye fortere når man jobber med faget, for når du sitter å jobber med faget så tenker du på faget, og ikke alle andre ting. Men jeg er veldig skolelei, så alt er egentlig veldig tungt. Det er så mye tungt lærestoff, som du må igjennom. Dette gjør at du mister motivasjon, men jeg prøver å tenke positivt, jeg prøver å gjøre det jeg skal, jeg prøver å følge med. 

  Gir kortere skoledager mer motivasjon?

  Både og. Når det er korte skoledager så føler jeg at tiden går enda saktere enn vanlige skoledager, for da vet du at du er tidlig ferdig. Kan hende det bare er meg.  Og det hjelper ikke med korte skoledager, når du må bruke et par timer på presentasjon som skal være ferdig til dagen etter og mange andre ting du må gjøre. Fredag før det var påskeferie, så fikk vi en norsk oppgave som skulle være ferdig med til mandagen etter påskeferien. Altså da mener de at du skal bruke hele påskeferien din på å jobbe med en skoleoppgave? Og visst du ikke hadde gjort den oppgaven til mandag, så fikk du en anmerkning så fikk du lenger tid på å gjøre oppgaven. Det gir absolutt ikke mening. Så ja, på noen måter gir kortere skoledager motivasjon, for da er du tidligere ferdig, men når du må bruke et par timer etter skolen på skolearbeid, så kunne det like greit vært en lang dag.

   

  Det er så mye press på karakterer, og det gjør kanskje til at man glemmer å lære? Og det gjør kanskje til at man mister motivasjonen?

  Hvordan kommer du deg igjennom slitsomme dager, hvordan får du motivasjon på skolen?♥

   

  ♥Thea

 • Publisert: 16.04.2018, 10:39
 • Kategori: PERSONLIG
 • #comments">1 kommentarer
 • STORYTIME - FYLLA

 • Publisert: 15.04.2018, 15:35
 • Kategori: PERSONLIG
 • Hei dere!

  Jeg fikk en del forespørsler om jeg kunne skrive en storytime. Så jeg tenkte å fortelle en av mine fyllahistorier. Den er egentlig veldig morsom, synes jeg og de som var der ihvertfall.

  Noen ganger blir jeg full og noen ganger blir jeg ikke det. Det er litt vanskelig og fortelle om denne fyllahistorien, siden jeg ikke husker så mye. Men noen av de som var der, har fortalt litt av hva jeg gjorde den kvelden. Det startet med at jeg var på vors hos en på Gol, det gikk egentlig veldig bra, jeg var ikke altfor full. Det var fest flere steder den kvelden, og vi skulle jo ikke være på samme sted hele tiden. Det ble for dumt, mente vi da. Så vi reiste til en annen fest da, for det ble sagt at det var veldig mange der og at vi bare kunne komme. Og når vi kom dit, så reiste jo de siste som var der.

  Så jeg og ei som heter Vilde vi bestemte oss for å spille beerpong med Captein Morgan, og vi fylte opp de koppene ganske bra, for vi skulle bli fulle. Jeg er så utrolig dårlig til å kaste den ballen som liksom skal oppi de koppene, jeg taper alltid. Ja, jeg tapte. Etter vi var ferdig med å spille beerpong, så skulle vi bli henta. Mens vi venta så prøvde vi å stå på henda inntil veggen, noe jeg ikke er så flink på, hvertfall ikke i fylla. Her er en video av at jeg prøver å stå på henda for tredje gang. Se hvordan det gikk.


  Vi ble henta, og da skulle vi videre til Storefjell hotell for der var det en konsert. Vi kom opp dit og først var vi inne på et hotellrom med folk som jeg kjente fra motorsport miljøet. Og etter en stund bytta vi rom til noen venner av Vilde, og der var vi vel resten av kvelden tror jeg. Jeg er litt usikker, for jeg husker ikke at vi byttet rom, eller hvem som var der.

  Men jeg husker jeg hadde fått tak i en smokk, og den hadde jeg visst brukt den kvelden. Da vi skulle bytte rom, så hadde jeg ikke gått eller løpt, jeg hadde krabbet med smokken i munn. Jeg kan tenke meg at det så kjempe dumt ut, jeg kjenner jeg blir litt flau over meg selv. Jeg sovnet på et av rommene, men jeg husker ikke hvilket. Jeg skulle være med til Vilde og sove der, men hun hadde reist. Hun hadde sagt ifra til meg at hun skulle reise en tur, også skulle hun komme å hente meg senere. Men det huska ikke jeg, så jeg hadde skaffet meg skyss hjem til Vilde. Og Vilde fortalte dagen etterpå at hun hadde dratt opp igjen til Storefjell for å hente meg, men at jeg ikke var der og jeg svarte ikke på telefonen.

  Den smokken jeg hadde den kvelden, den klarte jeg å miste oppe der. Så dagen derpå da jeg var ekstremt fyllesyk, så reiste vi opp igjen til Storefjell for å finne igjen den smokken, fant jeg den igjen? Ja! Har jeg den fortsatt? Ja!♥

  Om du likte denne storytimen, eller vil jeg skal gjøre dette oftere! Kommenter!♥

 • Publisert: 15.04.2018, 15:35
 • Kategori: PERSONLIG
 • #comments">2 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 15.04.2018, 10:54
 • Kategori: BLOGG
 • Heihei!

  Jeg tenkte at hver søndag så kan jeg oppsummere uken som har vært. Grunnen til at jeg vil gjøre dette, er fordi jeg synes det er veldig spennende å lese selv!♥

   

  Ukens høydepunkt

  Ukens høydepunkt må nok være spontan turen til Oslo, da jeg hentet min nye telefon. Noe som var utrolig deilig, den er så kjapp og batteritiden holder så lenge! Den er sølv, det er glass både bak og foran og den er bare damn! Elsker det!

   

  Ukens nedtur

  Ukens nedtur må være turen til legen. Turen til legen var en skikkelig vond opplevelse, det å få høre hver gang jeg drar til legen at det ikke er noe galt. Men det er jo det.. Det var en skikkelig nedtur at du vet det er noe galt, men du blir ikke trodd. Det er så sårende.

   

  Ukens opptur

  Broren min hadde vært i Sverige, og hadde kjøpt med seg Oreo dekket med sjokolade til meg! Det må være oppturen denne uken, er så utrolig lenge siden jeg har spist det, for de har det ikke i Norge. Og det er veldig lenge siden jeg har vært i Sverige. 

  Bilderesultat for oreo covered in milk chocolate

   

   Ukens irritasjonsmoment

  Det må nok være de folka som ikke klarer å la være å blande seg opp i andres ting. De folka som alltid skal legge ut et rykte, eller sitte på bordet ved siden av deg og baksnakke deg? Altså tror dere jeg er døv? Jeg hører at dere nevner meg. Alle skal blande seg inn i alt, de ikke har noe med. Istedenfor å gå og prate dritt om meg til andre, si det heller til meg. Så kanskje jeg får gjort noe med det, jeg får ikke gjort noe med det om du ikke sier det til meg!

   

   Ukens innkjøp

   

  ♥ Akkurat nå

  Akkurat nå ligger jeg i senga og ser på serie. I tillegg til at jeg tenker ut noen nye innlegg til bloggen! Er så deilig og få slappe av og bare få sove lenge!

   

  Håper dere liker innlegget, for da er dette noe jeg kommer til å fortsette med!♥

  ♥ Thea

 • Publisert: 15.04.2018, 10:54
 • Kategori: BLOGG
 • #comments">1 kommentarer
 • OSLO

 • Publisert: 14.04.2018, 22:19
 • Kategori: BLOGG
 • Reklame | IDEAL OF SWEDEN

  Idag ble det en spontan tur til Oslo, jeg hadde egentlig bestilt en tidlig bursdagsgave til meg selv. Men siden det er helg, så kommer jo ikke den før onsdag. Jeg klarte ikke vente helt til onsdag, så jeg søkte opp om de hadde den tingen i butikk ett eller annet sted. Det sto at den var inne på lager i Hammerfest og i Oslo, så da reiste vi til Oslo. Jeg skulle jo passe lille Bella idag, så hun ble med på langtur. Da vi endelig kom fram til Oslo etter tre timer, så fant vi ikke parkering noe sted, det endte med at vi sto på en handicap parkering. Ikke så lenge da heldigvis. Men grunnen til at jeg dro hele tre timer, var for å hente den nye telefonen min. Jeg har telefon med Swap, noe som er utrolig smart på noen måter. Det som er smart, er at man kan bytte telefon gratis etter 12 måneder. Det som ikke er så smart er at om du knuser skjermen første gang så er det ikke så dyrt da er det 500kr, men om du knuser den en gang til så er det plutselig 1500kr og om du knuser telefonen din for tredje gang så er det enda mer. SWAP er noe Telenor har, dere kan lese mer om det HER! Men uansett det smarteste er jo at du kan bytte telefon kostnadsfritt etter 12 måneder. Så dette var da det jeg gjorde idag, jeg bytta inn min iPhone 7 Plus inn i en iPhone 8 Plus uten å betale noe. Jeg kjøpte også et deksel fra Ideal Of Sweden, det er så utrolig fint!♥

  Direkte link til dette dekselet HER!

  Det som er utrolig skummelt med denne telefonen, er at det er glass både bak og foran. Og jeg er en så stor kløne, jeg klarer alltid å miste ting eller ødelegge ting. Jeg er livredd for å knuse den, eller få en liten ripe! Nesten så jeg ikke tørr å bruke den, huff!

 • Publisert: 14.04.2018, 22:19
 • Kategori: BLOGG
 • #comments">0 kommentarer
 • TUREN TIL LEGEN

 • Publisert: 14.04.2018, 21:45
 • Kategori: PERSONLIG
 • Turen til legen endte både bra og dårlig. Når jeg kom til legen, fikk jeg beskjed om at jeg ikke skulle til fastlegen min men en turnuslege istedenfor. Jeg kom inn, jeg forklarte hva som var problemet og hvorfor jeg var der. Jeg fortalte at jeg hadde hatt vondt i ryggen i fem år, på grunn av en ulykke med snowracer. Hun begynte å le, for hun visste ikke hva en snowracer var. I tillegg til det, så kjente hun på ryggen, halebeinet og hofta mi, det gjorde jo så klart vondt når hun traff de punktene der jeg hadde vondt, det var greit nok. Men så sa hun at det ikke var noe galt med ryggen/halebeinet mitt, men når jeg noen ganger ikke klarer reise meg opp fra doen, da er det noe galt? Etter jeg hadde sittet der en stund, for jeg har tross alt hatt vondt i fem hele år men etter en halv time fikk jeg en henvisning til røntgen. Takk gud. Men det var ikke alt, jeg skulle også ta en allergitest for laktose. Men hun mente at det ikke var noe poeng å ta en sånn test, for om jeg er allergisk eller er intolerant så er jeg det. Men jeg vil jo vite om jeg er allergisk eller intolerant, det er jo veldig kjekt å vite hva jeg er allergisk mot og ikke. For om den testen er negativt, så er det noe annet som er galt. Og det er kjekt å vite hva som er galt. Dette tror jeg er det verste jeg har vært borti, hun virka ikke akkurat interessert i å hjelpe meg. 

  Vårt nye familiemedlem!♥ Hennes navn er Bella men vi kaller henne Bølla. Hun er en skikkelig lat bølle, men hun er fantastisk.

 • Publisert: 14.04.2018, 21:45
 • Kategori: PERSONLIG
 • #comments">0 kommentarer
 • SNOWRACER ULYKKE

 • Publisert: 13.04.2018, 09:06
 • Kategori: PERSONLIG
 • Heihei!

  Idag skal jeg til legen på grunn av rygg og halebein. For cirka fem år siden så fikk jeg en «twintip-snowracer» altså en snowracer man kan kjøre både forlengs og baklengs med. Siden den var laga til det, så måtte jo jeg så klart prøve det ut. Det er ikke det beste jeg har gjort, jeg kjørte nedover baklengs da, men jeg så ikke hvor jeg kjørte. Plutselig hekta den ene skien seg i en snøklump, og den snowraceren og jeg gikk rundt to tre kast. Jeg lå der en god stund, for jeg klarte ikke reise meg opp. Hadde så vondt i rygg/halebein. Og etter den «ulykken» har jeg hatt vondt i både halebein og rygg, iblant klarer jeg ikke å reise meg opp av doen for det føles ut som halebeinet bare har låst seg. Jeg har vært hos legen flere ganger med dette, men de finner aldri ut noe.

  Det jeg også skal til legen for er å ta en allergitest for melkeprodukter. Jeg kjøpte meg sånne laktosetabletter på apoteket, som gjør at jeg kan drikke et glass melk eller spise mat med laktose om jeg tar en sånn tablett før jeg skal få i meg noe med melk. Og de har hjelpt mye, jeg får ikke vondt i magen eller noe om jeg tar en sånn før jeg drikker eller spiser noe med melk. Denne anbefales for de som tror de har laktose allergi. Det er så kjipt å ha en sånn allergi, det er så mye mat, godteri og sjokolademelk etc med melk.

  Håper alle sammen får en fin helg!♥

 • Publisert: 13.04.2018, 09:06
 • Kategori: PERSONLIG
 • #comments">0 kommentarer
 • 10 TING JENTER HATER AT GUTTER GJØR

 • Publisert: 12.04.2018, 08:34
 • Kategori: BLOGG
 • Igår skrev jeg om 10 ting jenter elsker at gutter gjør. Idag tenkte jeg å skrive om det motsatte, to ting jenter hater at gutter gjør! Du kan finne det andre innlegget HER! Tusen takk for alle forslagene!♥ Når jeg skriver dette her, så mener jeg ikke at dette gjelder alle jenter. Det kan jo være noen jenter som liker dette, ikke vet jeg.

  ♥ Snakker om andre jenter

  Jeg tror ikke det er så mange jenter som liker å høre om din fortid med andre jenter. Du trenger ikke si at den sangen minner deg om ho, og du trenger ikke fortelle hva hun var utrolig flink til. Dette får oss til å føle oss helt forferdelig, og tenker at du egentlig bare kan bli sammen med den jenta igjen. Dersom vi spør om fortiden din med andre, er det mest sannsynlig for at vi håper på og få avbekrefta det vi mistenkte.

  ♥ Svarer med "K" eller tommel opp

  Hvis vi virkelig åpner oss opp for deg og skriver en lang melding, da svarer du ikke med tommel opp eller "K". For og si det sånn, da har du gjort oss greit lei oss eller sint. Vi bruker lang tid på og prøvde og forklare deg noe, og du virker ikke litt interessert en gang. Finn på noe annet å svare.

  ♥ Ikke svarer på meldinger

  Du har tid til å være på facebook, instagram og snapchat men kan ikke svare? Prøver du og leke kostbar eller gjøre at vi føler at vi er i veien? Dersom du ikke kan prioritere og snakke med oss, så kan du like gjerne la være. Det hadde vært noe annet om du ikke hadde vært på Snapchat, Facebook eller Instagram, for da hadde du ikke vært tilgjengelig. Da er du sikkert opptatt med noe, og det er greit.

  ♥ Ikke viser følelser

  Vi hater virkelig når dere ikke kan vise følelser. Ikke vær care og "flau" over jenta du holder på med. Vi krever faktisk ikke så mye som veldig mange av dere tror. En koselig kommentar på et selfie, en søt melding med noe enkelt som "du er vakker" eller "jeg er glad jeg traff deg". Det er ikke vanskelig.

  ♥ Vær deg selv

  For gudsskyld ikke forandre deg når du er med andre venner. Hvis du blir en skikkelig drittsekk når du og jenta di er sammen med andre kan du glemme at dette varer lenge. Ikke bli frekk og kall henne stygge ting for at vennene dine skal få noe å le av. Vær stolt av henne!

  ♥ Snakker med mange andre jenter

  Selvfølgelig skal du få ha venninner, men dersom vi får en mistanke om at det er noe mer på gang burde du tenke deg godt gjennom om det er verdt og snakke med denne venninna 24/7 for å risikerer og miste jenta di. Ja, vi kan bli sjalue. INGEN jenter liker konkurranse uansett hvor sjalue de er. Spesielt hvis du hele tiden skal stille opp for henne og prioritere henne. Det samme gjelder snappe med andre jenter hele tiden og følge jenter på Instagram kun fordi de er pene og se på. Vi føler oss ikke bra nok da? Hvis jeg ikke er pen nok, så kan du bare la meg være i fred.

  ♥ Når alt skal være hemmelig

  "Jeg elsker deg assa, men ingen må vite det".. Kødder du eller? Hvis det skal være hemmelig kan du finne deg noen andre, eller er det det du driver med? Ingen må vite det fordi du egentlig vil ha ei anna. Vi er ikke interesserte i et fjortis-forhold uansett. Enten så driver vi på offentlig, eller så gjør vi ikke det i det hele tatt.

  ♥ Leker med følelsene dine

  Ikke gjør det vanskeligere enn det det er. Ikke lat som at du har følelser for henne og at du er interessert i henne, når du absolutt ikke er det og det eneste du tenker på er at du vil ha sex med henne. Bare dropp det.

  ♥ Når de tror du har mensen

  Kjære gutter! Vi jenter kan faktisk bli i dårlig humør selv om vi ikke har mensen, og det er faktisk mange av oss du ikke kan merke det på. Dersom du spør om vi har mensen fordi vi er litt irriterte eller noe skal jeg love deg at humøret blir verre. Vi har følelser utenom mensen også!

  ♥ Tenker kun på utseende

  Ikke vær en sånn gutt som kun skal ha jenter med de største puppene eller den mest spretne rumpa, bare for å skryte om det til kompisene dine etterpå. Utseende er faktisk ikke alt her i verden. Det er faktisk ikke så veldig rart at det er kroppspress i verden.

  Jeg vil bare si at det er ikke alle gutter som er sånn, heldigvis. Det er så mange godhjerta, hyggelige og snille gutter!♥ Men dette er noe av det som gutter ikke bør gjøre!

  Del gjerne dersom du er enig ♥

 • Publisert: 12.04.2018, 08:34
 • Kategori: BLOGG
 • #comments">2 kommentarer
 • SVAR - SPØRSMÅLSRUNDE

 • Publisert: 11.04.2018, 20:11
 • Kategori: SPØRSMÅLSRUNDE
 • Da har jeg fått inn noen spørsmål som jeg skal svare så godt jeg kan på!♥ Dette er kanskje noe dere visste, eller noe dere ikke visste.

  ♥ Hva har du tenkt til å blogge mest om?

  Hva jeg har tenkt til å blogge mest om, det er jeg litt usikker på. Men jeg vil jo skrive om det jeg liker, det som faller inn. Og i tillegg til det så vil jeg skrive om noe dere synes er interessant å lese om. Men hva jeg har tenkt til å blogge om, det kommer nok  inn litt senere, når jeg har blogget en stund. For nå er jo fortsatt mye nytt, og det er mye å sette seg inn i enda.

  ♥ Hva er hovedpunktet ditt med å blogge?

  Grunnen til at jeg startet å blogge, er vel kanskje for å fylle inn hverdagen litt. Jeg går på skole, jeg jobber men jeg ville også ha noe å gjøre i tillegg til det. Jeg har jo også tenkt på å starte en blogg lenge, fordi jeg ville sjekke ut om blogg faktisk er noe for meg. Og så langt så virker det helt greit, jeg trives med å skrive. 

  ♥ Er du sjalu?

  JA! Jeg er sjalu, men store grunner til at jeg er sjalu er på grunn av tidligere forhold. Sjalusien min er nok verst de første ukene/månedene i forholdet, men det er ikke sånn at sjalusien forsvinner etter det. Den er der, men ikke så ofte.

  ♥ Har du noen tips til å ikke være sjalu?

  Noen tips til å overkomme sjalusien:

  1. Definer hva målet er og vær spesifikk.

  2. Unngå å si ?jeg skal ikke være sjalu?. Det som skjer er at det første du tenker på er å være sjalu.

  3. Ha et positivt mål, som funker for deg, gjerne dato. Lag deg et bilde av målet ditt (både i hodet og på et papir), skriv ned hvordan du vil være i målet og ha det gjerne innen rekkevidde, slik at du kan minne deg selv på dette flere ganger om dagen.

  4. Jobb med selvfølelsen. Noter dine gode egenskaper og fokuser på dette i alle situasjoner.

  5.  Inviter den andre parten til å delta og hjelpe. Innrøm at du er sjalu overfor deg selv, partneren eller kameraten din, og kanskje viktigst av alt: si at du vil gjøre noe med det.

  ♥ Er du singel?

  Nei!

  ♥ Hvem er dine bestevenner og hvorfor er de det?

  Monja er en av mine bestevenner og hun er et år eldre enn meg. Jeg har kjent henne så lenge jeg kan huske, mammaen min og mammaen hennes var kjempe gode venner når vi ble født. Vi har vært venner siden da, det er en god stund. Og jeg er så glad i henne, hun er støttende, snill, omtenksom, hyggelig, pen, morsom, intelligent, hun er rett og slett fantastisk. Hun stiller opp for meg, hun støtter meg gjennom tykt og tynt. Jeg er så utrolig glad for at jeg akkurat henne som bestevenn. Hun er en av de mest fantastiske personene i verden.

  & Vilde er også en av mine bestevenner og hun er to år yngre enn meg. Men man skulle ikke trodd hun var yngre enn meg, de fleste tror hun er eldre enn meg, det er litt sårende eller? Jeg og Vilde har vært venner i over ti år nå. Det er ti gode år, med både oppturer og nedturer. Men det er ikke lenge vi klarer å være sure på hverandre, det går over med en gang. Hun er også en av de mest fantastiske personene i verden, hun er snill, hyggelig, omtenksom, støttende, pen, morsom og er rett og slett helt utrolig. Er det noen man burde bli kjent med så er det ho, du kommer ikke til å angre. Jeg er så utrolig glad i henne.

  Jeg har mange andre gode venner/bestevenner også, men det kommer til å ta lang tid om jeg skal sitte å skrive om alle sammen! Så forde om dere ikke er nevnt, så er dere ikke glemt!♥

  ♥ Søsken?

  Ja, jeg har en halvsøster på sju år som heter Tiril Aurora, en halvsøster som blir seks år i oktober som heter Elina og en halvbror som blir seksten år i juni som heter Sondre. Jeg bor med Tiril og Sondre, men Elina bor i Valdres med pappa.

  ♥ Drømmebil?

  BMW M4 er helt klart drømmebilen min!! Jeg kunne ikke tenkt meg en annen bil som drømmebil. Det å kjøre en M4 hadde vært helt utrolig!         (Jeg har lånt dette bilde fra google)

  ♥ Hva liker du best å trene?

  Når jeg skal trene, så er jeg veldig fokusert på at jeg skal trene hele kroppen og ikke bare noen deler av kroppen. Om man for eksempel trener 3 ganger i uken da, så ville jeg trent mage og rygg en dag, rumpe og lår en annen dag og armer og skuldre en dag. Men dette er måten jeg liker å trene på. Men nå for tiden så trener ikke jeg så mye, men jeg liker å se framskritt i det jeg gjør.

   

  Håper jeg svarte på alle spørsmålene bra og forståelig. Håper jeg svarte på det dere spurte om! Si ifra om dette er noe jeg skal gjøre oftere, eller noen tilbakemeldinger eller forbedringer! Det setter jeg pris på!♥

 • Publisert: 11.04.2018, 20:11
 • Kategori: SPØRSMÅLSRUNDE
 • #comments">2 kommentarer
 • ÅPENT KOMMENTARFELT - SPØRSMÅLSRUNDE

 • Publisert: 11.04.2018, 11:15
 • Kategori: SPØRSMÅLSRUNDE
 • Jeg er jo som sagt ny her, så jeg tenkte å ha en spørsmålsrunde der du kan spørre om hva du vil. Jeg svarer på alle spørsmålene ikveld!♥ Jeg tenker dette er en bra mulighet for dere å bli kjent med meg, jeg vil gjerne bli kjent med dere og jeg vil dere skal bli kjent med meg!

  Okeh? Kjør på, jeg svarer på alt!♥ 

   

   

 • Publisert: 11.04.2018, 11:15
 • Kategori: SPØRSMÅLSRUNDE
 • #comments">7 kommentarer
 • 10 TING JENTER ELSKER AT GUTTER GJØR

 • Publisert: 11.04.2018, 10:09
 • Kategori: BLOGG
 • Heii!

  Jeg vet at sånne innlegg som dette er veldig godt likt, så derfor tenkte jeg å lage ett selv. Jeg spurte noen på Snapchat om hva de elsker at gutter gjør, for at de ti tingene jeg skriver skulle stemme bra. Det kom mange forslag, men det var disse ti som skilte seg mest ut!♥ Håper det stemmer med flere! Bildene er fra TUMBLR og WEHEARTIT!

   

  Han gir deg kompliment

  Det trenger ikke å være en lang melding som tar en halvtime å skrive og å lese. Det er nok med at du skriver "du er vakker".

  ♥ Klemmer deg bakfra

  Dette var en av de tingene som gjentok seg mest på Snapchat. Det tar virkelig ikke lang tid og gi henne en klem bakfra, men det betyr veldig mye for noen. Dersom hun lager mat eller sminker seg er det en perfekt mulighet til og gjøre dette. Eller om dere skal møtes et sted, og du kommer bak og overrasker henne med en klem bakfra. Tro meg, hun kommer til å smelte!

  ♥ Ta henne på rumpa

  Trenger jeg i det hele tatt og si noe?

  ♥ Vis henne frem

  Det trenger ikke være noe så stort som å ta henne med på en stor scene. Men det å ta henne med når du skal møte kompiser eller om du skal til byen/sentrum. Det at du tar henne med på å spise, der andre kan se dere sammen. Det betyr mye!

  Holde hender

  Denne er litt av det samme som punktet over. Dersom dere er ute å spiser, eller er med noen kompiser, ta hånden hennes og vist at du er stolt av å ha akkurat henne. Eller det å bare holde hånda hennes når dere er ute å kjører bil alene. 

  Still opp for henne

  Uansett hva er det er, så trenger hun garantert din støtte. Mest sannsynlig så er det deg hun stoler mest på, og åpner seg mest for. Det kan være en liten ting som hva hun skal ha på seg eller hun står i en vanskelig situasjon eller har er dårlig periode. Vær der for henne, uansett.

  Han starter samtalen

  Veldig ofte så tenker vi jenter veldig mye. Dersom det er vi som starter samtalen hele tiden kan vi begynne å føle oss masete eller irriterende. Vi setter utrolig stor pris på når dere starter samtalene noen ganger i blant.

  Han tar initiativ

  Denne er ganske lik det punktet over. Spør om hun vil være med på å finne på noe. Enten om det er det å gå på kino, eller om dere skal ta dere en kjøretur. Dette er små og enkle ting som kommer til å gjøre henne veldig glad.

  Kos med håret hennes

  Det å kose med håret hennes, det slår aldri feil. Det er for det første veldig godt, men blir også veldig rolig av det. Men vær forsiktig, så du uheldigvis lugger.

  Bilderesultat for boys who play with her hair

  Låner bort klærne sine 

  Lån bort en genser dersom hun fryser, ikke si noe om at du må få den igjen. La hun ha den. 

   

  Kjenner du deg igjen? Del ♥

 • Publisert: 11.04.2018, 10:09
 • Kategori: BLOGG
 • #comments">2 kommentarer
 • Amazing!

 • Publisert: 10.04.2018, 17:34
 • Kategori: REKLAME
 • Reklame | IDEAL OF SWEDEN

  Heihei!

  Masse fine nyheter fra Ideal Of Sweden! Dette burde du sjekke ut, så mye fine vår nyheter♥ Dette er noe jeg ønsker meg veldig mye, jeg har et deksel fra Ideal of Sweden og jeg er kjempe fornøyd med det! Det er så fint og enkelt! Men om jeg skulle byttet deksel, eller hatt en clutch med plass til telefonen, så hadde det vært en av disse!

  1. HER // 2. HER // 3. HER

  Her finner dere linken til hele utvalget til  Ideal Of SwedenDet er så utrolig mye fint!♥ 

 • Publisert: 10.04.2018, 17:34
 • Kategori: REKLAME
 • #comments">1 kommentarer
 • SOSIALE MEDIER

 • Publisert: 10.04.2018, 17:14
 • Kategori: BLOGG
 • Heey!

  Jeg har også sosiale medier dere kan følge med på om dere vil!♥

  Snapchat, er nok det jeg bruker mest. Jeg svarer ofte og er mest tilgjengelig der! Brukernavnet er theaaemiliee, husk to "aa" og to "ee".

  Det jeg bruker nesten like mye er Instagram! Der kan du følge meg på theaakolstadbraaten!♥

  Jeg svarer på både instagram og snapchat så mye jeg kan! Jeg prøver å være aktiv overalt.

   

  Om det er noe dere synes jeg burde gjøre annerledes på bloggen eller sosiale medier så si ifra! Jeg blir kjempe glad for tilbakemeldinger, både negative og positive. Jeg vil at det skal være bra, og det blir ikke bra uten tilbakemeldinger!♥ Med tilbakemeldinger så kan jeg gjøre forandringer, jeg kan prøve å gjøre det bedre, og om jeg ikke får det til bedre så kommer jeg til å si hvorfor det ikke går. Må prøve! Men håper ikke dette er altfor dårlig til å være første gang!

 • Publisert: 10.04.2018, 17:14
 • Kategori: BLOGG
 • #comments">0 kommentarer
 • When and what?

 • Publisert: 10.04.2018, 09:40
 • Kategori: BLOGG
 • Heihei!

  Jeg tenkte å si noe om når jeg skal blogge.

  Om det er noe dere lurer på, eller vil jeg skal skrive litt om så er det bare å legge igjen en kommentar. Da tenker jeg at jeg skal lage et innlegg om ukens spørsmål, fredag svarer jeg på alt dere lurer på♥

  Jeg tenker at på søndager så skal jeg oppsummere uken med ukens høydepunkt, ukens opptur, ukens nedtur, ukens irritasjonsmoment og hva jeg driver med der og da! Jeg ser at det er mange bloggere som gjør akkurat dette, og det er så spennende å lese. 

  Dette er det jeg ihvertfall skal få til, men det kommer til å bli fler innlegg enn dette i løpet av ukene. 

   

  Er det noen dere kommer til å se mye av inne her, så er det bestevenninnen min Vilde! Hun har jeg vært venn med i over ti år♥

   

 • Publisert: 10.04.2018, 09:40
 • Kategori: BLOGG
 • #comments">0 kommentarer
 • Spring wishes!

 • Publisert: 09.04.2018, 22:26
 • Kategori: REKLAME
 • Reklame | NELLY

  Heihei!

  Våren nærmer seg, skal du fylle opp klesskapet ditt med vårnytt fra Nelly? Det skal ihvertfall jeg! Nelly har så mye fine vår klær inne, og jeg er helt sikker på at du kommer til å passe våren perfekt ♥ Dere finner direktelink til alt av vårnytt HER!

  Nedenfor ser du noen av mine favoritter fra Nelly!♥

   1. HER // 2. HER //  3. HER

           Et fint antrekk til den fine våren!

         1. HER // 2. HER // 3. HER

    Hva med et enkelt men kult antrekk? Det likte jeg!

                   Igjen, dere finner link til hele utvalget HER!♥

   

 • Publisert: 09.04.2018, 22:26
 • Kategori: REKLAME
 • #comments">2 kommentarer
 • Litt om meg!

 • Publisert: 09.04.2018, 20:20
 • Kategori: PERSONLIG
 • Heihei!

  Jeg tenkte egentlig å fortelle litt om meg selv, siden jeg er ny her!

  Mitt navn er Thea Emilie Kolstadbråten, 17 år fra Valdres. For tiden bor jeg på Gol med familien min, mamma, stefar, lillebror og lilleøster. I tillegg har jeg en familie i valdres, pappa, stemor og lillesøster. Selv går jeg Service og samferdsel VG1 på Ål, grunnen til at jeg går første året nå i en alder av 17 år er fordi jeg tok omvalg av førsteåret. Jeg gikk først Helse- og oppvekst linjen, men dette var ikke noe for meg. Framover tenker jeg å gå Salg og service VG2 på Ål, og etter det være lærling som bilselger kanskje. Det jeg gjør på fritiden er å trene, drive med bilcross og prøver mitt beste på å være sosial. 

  Høydepunktet denne måneden må være at jeg blir 18 år om elleve dager. Jeg gleder meg så mye til den dagen jeg kan kjøre rundt uten mål og mening, billappen er nok det jeg gleder meg mest til ved å bli atten. Så lenge jeg kan huske, så har jeg vært interessert i bil&motor. Utenom det så er jeg interessert i klær og sminke som de fleste andre jenter. Jeg går på skole fra mandag til fredag, og jeg jobber mest i helger og ferier. Så ut ifra det så tenker jeg å prøve å blogge kanskje 2-3 ganger i uken. 

  Om du har noen spørsmål, eller forslag på noe som interesserer deg så er det bare å si ifra! Da blir jeg glad :)

 • Publisert: 09.04.2018, 20:20
 • Kategori: PERSONLIG
 • #comments">1 kommentarer