hits

ER ET MENNESKE, MED MENINGER

 • Publisert: 17.04.2018, 13:00
 • Kategori: BLOGG
 • Hei!

  Jeg har ikke vært på blogg lenge, jeg er ikke perfekt. Jeg har ikke fasit svar, men jeg har en mening. Det er mye jeg vil fortelle dere, men jeg synes det er for tidlig å åpne seg. Jeg kjenner ikke alle, og det kommer jeg aldri til å gjøre heller. Men jeg vil bli kjent med nye mennesker, jeg liker å bli kjent med nye mennesker. Jeg liker å være med venner, jeg liker å finne på ting. Jeg er med på det meste, jeg går turer, jeg er ute med hundene, jeg går på skole, jeg har en kjæreste, jeg har en familie og jeg har venner. Jeg er takknemlig for å ha de vennene jeg har, familien jeg har og kjæresten jeg har. 

  Det å starte en blogg, jeg visste det kom til å bli vanskelig. Det er ikke lett å ha en blogg, der anonyme kan kommentere akkurat det de vil når de vil. Om jeg har en spørsmålsrunde, og jeg får et spørsmål om hvordan miljøet på skolen jeg går på er. Da svarer jeg på det, men jeg svarer ikke for alle, jeg svarer min mening. Om min mening er at jeg ikke trives på skolen, og jeg ikke mener at skolemiljøet ikke er bra, så har jeg kanskje en grunn til det. Men dere vet ikke grunnen, det kan gjøre til at dere misforstår. Det skjønner jeg. Når jeg lager et innlegg, så skriver jeg det jeg føler, og mener. Jeg skriver ikke for hva alle mener, for alle har sine egne meninger, og jeg vet ikke alles meninger. Jeg vil ha tilbakemeldinger for hva som kan bli bedre, jeg vil også ha tilbakemeldinger for hva som er bra. 

  Jeg er ikke en person med verdens beste selvtillit, utseende eller den beste personligheten. Men jeg vil jo ikke vise at jeg er en usikker jente, jeg startet blogg for å utfordre meg selv litt. Jeg forventer ikke at alle skal mene det samme som meg, for det vil jeg ikke heller. Jeg vil at dere skal ha deres egne meninger, og det respekterer jeg. Men jeg vil også at dere respekterer mine meninger. 

  Tenk deg om før du kommenterer, du vet kanskje noens fortid men du vet ikke alles fortid. Tenk deg at du kommer med en veldig kritiserende kommentar til en person med blogg, du kjenner ikke personen utenom bloggen, og h*n har hatt en tøff fortid, tenk hvor mye det sårer den personen. Tenk hvor mye verre den personen kommer til å føle seg. Jeg sier ikke at noen av de kommentarene jeg har fått har såret meg, men tenk da.

 • Publisert: 17.04.2018, 13:00
 • Kategori: BLOGG
 • #comments">0 kommentarer
 • Skolehverdagen min

 • Publisert: 16.04.2018, 10:39
 • Kategori: BLOGG
 • Hei!

  Jeg fikk forespørsel om jeg kunne skrive om skolehverdagen min. Så jeg tenkte jeg kunne gjøre det.

  Jeg er en person som elsker å sove, jeg er veldig dårlig til å legge meg tidlig og stå opp tidlig. Jeg starter 07:45 hver dag, når jeg slutter varierer. Jeg er på skolen mandag, onsdag og torsdag, og er utplassert hos Hallingdal Motor & Fritid AS tirsdag og fredag. Egentlig så er det bare utplassering en dag i uken, men siden jeg allerede har gått første året en gang fra før, så får jeg ha to utplasserings dager i uken. På utplassering starter jeg 08:00 og jobber til 16:00. Dette gjør at uken min blir litt lettere, og lærerik. Jeg er en person som lærer lettere i praksis. I praksis så lærer jeg å markedsføre, jeg lærer å styre økonomi og jeg lærer om transport på forskjellige måter. 

  Jeg gikk jo Helse- og oppvekst første året på videregående, der jeg hadde både engelsk og norsk. Men siden engelsk og norsk er toårig, så får jeg ikke fritak i det selv om jeg går første året på nytt nå. For nå går jeg Service- og samferdsel, og siden det er en annen linje så må jeg ha både norsk og engelsk i to år på nytt. Dette er egentlig veldig dumt, det er ikke rart ungdom blir skolelei. Siden jeg har hatt norsk og engelsk VG1 fra før, hva er poenget med at jeg skal ha det i to år til, det er jo samme norsk- og engelsk pensum som på Helse- og oppvekst VG1. Jeg har fritak i to fag og det er Matte og Naturfag, men dette er ett årig fag. Så siden jeg hadde disse fagene og eksamen når jeg gikk Helse- og oppvekst så slepper jeg dette nå. 

  Hvordan kommer jeg meg igjennom slitsomme skoledager?

  Kommer man seg i det hele tatt gjennom de? Sitter bare å venter på at dagen skal ta slutt. Jeg har vel ikke noen bra tips til å komme seg igjennom tunge dager. Men det å se på serie eller film, hjelper ikke nødvendigvis tiden til å gå fortere. Jeg synes at tiden går mye fortere når man jobber med faget, for når du sitter å jobber med faget så tenker du på faget, og ikke alle andre ting. Men jeg er veldig skolelei, så alt er egentlig veldig tungt. Det er så mye tungt lærestoff, som du må igjennom. Dette gjør at du mister motivasjon, men jeg prøver å tenke positivt, jeg prøver å gjøre det jeg skal, jeg prøver å følge med. 

  Gir kortere skoledager mer motivasjon?

  Både og. Når det er korte skoledager så føler jeg at tiden går enda saktere enn vanlige skoledager, for da vet du at du er tidlig ferdig. Kan hende det bare er meg.  Og det hjelper ikke med korte skoledager, når du må bruke et par timer på presentasjon som skal være ferdig til dagen etter og mange andre ting du må gjøre. Fredag før det var påskeferie, så fikk vi en norsk oppgave som skulle være ferdig med til mandagen etter påskeferien. Altså da mener de at du skal bruke hele påskeferien din på å jobbe med en skoleoppgave? Og visst du ikke hadde gjort den oppgaven til mandag, så fikk du en anmerkning så fikk du lenger tid på å gjøre oppgaven. Det gir absolutt ikke mening. Så ja, på noen måter gir kortere skoledager motivasjon, for da er du tidligere ferdig, men når du må bruke et par timer etter skolen på skolearbeid, så kunne det like greit vært en lang dag.

   

  Det er så mye press på karakterer, og det gjør kanskje til at man glemmer å lære? Og det gjør kanskje til at man mister motivasjonen?

  Hvordan kommer du deg igjennom slitsomme dager, hvordan får du motivasjon på skolen?♥

   

  ♥Thea

 • Publisert: 16.04.2018, 10:39
 • Kategori: BLOGG
 • #comments">1 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 15.04.2018, 10:54
 • Kategori: BLOGG
 • Heihei!

  Jeg tenkte at hver søndag så kan jeg oppsummere uken som har vært. Grunnen til at jeg vil gjøre dette, er fordi jeg synes det er veldig spennende å lese selv!♥

   

  Ukens høydepunkt

  Ukens høydepunkt må nok være spontan turen til Oslo, da jeg hentet min nye telefon. Noe som var utrolig deilig, den er så kjapp og batteritiden holder så lenge! Den er sølv, det er glass både bak og foran og den er bare damn! Elsker det!

   

  Ukens nedtur

  Ukens nedtur må være turen til legen. Turen til legen var en skikkelig vond opplevelse, det å få høre hver gang jeg drar til legen at det ikke er noe galt. Men det er jo det.. Det var en skikkelig nedtur at du vet det er noe galt, men du blir ikke trodd. Det er så sårende.

   

  Ukens opptur

  Broren min hadde vært i Sverige, og hadde kjøpt med seg Oreo dekket med sjokolade til meg! Det må være oppturen denne uken, er så utrolig lenge siden jeg har spist det, for de har det ikke i Norge. Og det er veldig lenge siden jeg har vært i Sverige. 

  Bilderesultat for oreo covered in milk chocolate

   

   Ukens irritasjonsmoment

  Det må nok være de folka som ikke klarer å la være å blande seg opp i andres ting. De folka som alltid skal legge ut et rykte, eller sitte på bordet ved siden av deg og baksnakke deg? Altså tror dere jeg er døv? Jeg hører at dere nevner meg. Alle skal blande seg inn i alt, de ikke har noe med. Istedenfor å gå og prate dritt om meg til andre, si det heller til meg. Så kanskje jeg får gjort noe med det, jeg får ikke gjort noe med det om du ikke sier det til meg!

   

   Ukens innkjøp

   

  ♥ Akkurat nå

  Akkurat nå ligger jeg i senga og ser på serie. I tillegg til at jeg tenker ut noen nye innlegg til bloggen! Er så deilig og få slappe av og bare få sove lenge!

   

  Håper dere liker innlegget, for da er dette noe jeg kommer til å fortsette med!♥

  ♥ Thea

 • Publisert: 15.04.2018, 10:54
 • Kategori: BLOGG
 • #comments">1 kommentarer
 • OSLO

 • Publisert: 14.04.2018, 22:19
 • Kategori: BLOGG
 • Reklame | IDEAL OF SWEDEN

  Idag ble det en spontan tur til Oslo, jeg hadde egentlig bestilt en tidlig bursdagsgave til meg selv. Men siden det er helg, så kommer jo ikke den før onsdag. Jeg klarte ikke vente helt til onsdag, så jeg søkte opp om de hadde den tingen i butikk ett eller annet sted. Det sto at den var inne på lager i Hammerfest og i Oslo, så da reiste vi til Oslo. Jeg skulle jo passe lille Bella idag, så hun ble med på langtur. Da vi endelig kom fram til Oslo etter tre timer, så fant vi ikke parkering noe sted, det endte med at vi sto på en handicap parkering. Ikke så lenge da heldigvis. Men grunnen til at jeg dro hele tre timer, var for å hente den nye telefonen min. Jeg har telefon med Swap, noe som er utrolig smart på noen måter. Det som er smart, er at man kan bytte telefon gratis etter 12 måneder. Det som ikke er så smart er at om du knuser skjermen første gang så er det ikke så dyrt da er det 500kr, men om du knuser den en gang til så er det plutselig 1500kr og om du knuser telefonen din for tredje gang så er det enda mer. SWAP er noe Telenor har, dere kan lese mer om det HER! Men uansett det smarteste er jo at du kan bytte telefon kostnadsfritt etter 12 måneder. Så dette var da det jeg gjorde idag, jeg bytta inn min iPhone 7 Plus inn i en iPhone 8 Plus uten å betale noe. Jeg kjøpte også et deksel fra Ideal Of Sweden, det er så utrolig fint!♥

  Direkte link til dette dekselet HER!

  Det som er utrolig skummelt med denne telefonen, er at det er glass både bak og foran. Og jeg er en så stor kløne, jeg klarer alltid å miste ting eller ødelegge ting. Jeg er livredd for å knuse den, eller få en liten ripe! Nesten så jeg ikke tørr å bruke den, huff!

 • Publisert: 14.04.2018, 22:19
 • Kategori: BLOGG
 • #comments">0 kommentarer
 • TUREN TIL LEGEN

 • Publisert: 14.04.2018, 21:45
 • Kategori: BLOGG
 • Turen til legen endte både bra og dårlig. Når jeg kom til legen, fikk jeg beskjed om at jeg ikke skulle til fastlegen min men en turnuslege istedenfor. Jeg kom inn, jeg forklarte hva som var problemet og hvorfor jeg var der. Jeg fortalte at jeg hadde hatt vondt i ryggen i fem år, på grunn av en ulykke med snowracer. Hun begynte å le, for hun visste ikke hva en snowracer var. I tillegg til det, så kjente hun på ryggen, halebeinet og hofta mi, det gjorde jo så klart vondt når hun traff de punktene der jeg hadde vondt, det var greit nok. Men så sa hun at det ikke var noe galt med ryggen/halebeinet mitt, men når jeg noen ganger ikke klarer reise meg opp fra doen, da er det noe galt? Etter jeg hadde sittet der en stund, for jeg har tross alt hatt vondt i fem hele år men etter en halv time fikk jeg en henvisning til røntgen. Takk gud. Men det var ikke alt, jeg skulle også ta en allergitest for laktose. Men hun mente at det ikke var noe poeng å ta en sånn test, for om jeg er allergisk eller er intolerant så er jeg det. Men jeg vil jo vite om jeg er allergisk eller intolerant, det er jo veldig kjekt å vite hva jeg er allergisk mot og ikke. For om den testen er negativt, så er det noe annet som er galt. Og det er kjekt å vite hva som er galt. Dette tror jeg er det verste jeg har vært borti, hun virka ikke akkurat interessert i å hjelpe meg. 

  Vårt nye familiemedlem!♥ Hennes navn er Bella men vi kaller henne Bølla. Hun er en skikkelig lat bølle, men hun er fantastisk.

 • Publisert: 14.04.2018, 21:45
 • Kategori: BLOGG
 • #comments">0 kommentarer
 • SNOWRACER ULYKKE

 • Publisert: 13.04.2018, 09:06
 • Kategori: BLOGG
 • Heihei!

  Idag skal jeg til legen på grunn av rygg og halebein. For cirka fem år siden så fikk jeg en «twintip-snowracer» altså en snowracer man kan kjøre både forlengs og baklengs med. Siden den var laga til det, så måtte jo jeg så klart prøve det ut. Det er ikke det beste jeg har gjort, jeg kjørte nedover baklengs da, men jeg så ikke hvor jeg kjørte. Plutselig hekta den ene skien seg i en snøklump, og den snowraceren og jeg gikk rundt to tre kast. Jeg lå der en god stund, for jeg klarte ikke reise meg opp. Hadde så vondt i rygg/halebein. Og etter den «ulykken» har jeg hatt vondt i både halebein og rygg, iblant klarer jeg ikke å reise meg opp av doen for det føles ut som halebeinet bare har låst seg. Jeg har vært hos legen flere ganger med dette, men de finner aldri ut noe.

  Det jeg også skal til legen for er å ta en allergitest for melkeprodukter. Jeg kjøpte meg sånne laktosetabletter på apoteket, som gjør at jeg kan drikke et glass melk eller spise mat med laktose om jeg tar en sånn tablett før jeg skal få i meg noe med melk. Og de har hjelpt mye, jeg får ikke vondt i magen eller noe om jeg tar en sånn før jeg drikker eller spiser noe med melk. Denne anbefales for de som tror de har laktose allergi. Det er så kjipt å ha en sånn allergi, det er så mye mat, godteri og sjokolademelk etc med melk.

  Håper alle sammen får en fin helg!♥

 • Publisert: 13.04.2018, 09:06
 • Kategori: BLOGG
 • #comments">0 kommentarer
 • 10 TING JENTER HATER AT GUTTER GJØR

 • Publisert: 12.04.2018, 08:34
 • Kategori: BLOGG
 • Igår skrev jeg om 10 ting jenter elsker at gutter gjør. Idag tenkte jeg å skrive om det motsatte, to ting jenter hater at gutter gjør! Du kan finne det andre innlegget HER! Tusen takk for alle forslagene!♥ Når jeg skriver dette her, så mener jeg ikke at dette gjelder alle jenter. Det kan jo være noen jenter som liker dette, ikke vet jeg.

  ♥ Snakker om andre jenter

  Jeg tror ikke det er så mange jenter som liker å høre om din fortid med andre jenter. Du trenger ikke si at den sangen minner deg om ho, og du trenger ikke fortelle hva hun var utrolig flink til. Dette får oss til å føle oss helt forferdelig, og tenker at du egentlig bare kan bli sammen med den jenta igjen. Dersom vi spør om fortiden din med andre, er det mest sannsynlig for at vi håper på og få avbekrefta det vi mistenkte.

  ♥ Svarer med "K" eller tommel opp

  Hvis vi virkelig åpner oss opp for deg og skriver en lang melding, da svarer du ikke med tommel opp eller "K". For og si det sånn, da har du gjort oss greit lei oss eller sint. Vi bruker lang tid på og prøvde og forklare deg noe, og du virker ikke litt interessert en gang. Finn på noe annet å svare.

  ♥ Ikke svarer på meldinger

  Du har tid til å være på facebook, instagram og snapchat men kan ikke svare? Prøver du og leke kostbar eller gjøre at vi føler at vi er i veien? Dersom du ikke kan prioritere og snakke med oss, så kan du like gjerne la være. Det hadde vært noe annet om du ikke hadde vært på Snapchat, Facebook eller Instagram, for da hadde du ikke vært tilgjengelig. Da er du sikkert opptatt med noe, og det er greit.

  ♥ Ikke viser følelser

  Vi hater virkelig når dere ikke kan vise følelser. Ikke vær care og "flau" over jenta du holder på med. Vi krever faktisk ikke så mye som veldig mange av dere tror. En koselig kommentar på et selfie, en søt melding med noe enkelt som "du er vakker" eller "jeg er glad jeg traff deg". Det er ikke vanskelig.

  ♥ Vær deg selv

  For gudsskyld ikke forandre deg når du er med andre venner. Hvis du blir en skikkelig drittsekk når du og jenta di er sammen med andre kan du glemme at dette varer lenge. Ikke bli frekk og kall henne stygge ting for at vennene dine skal få noe å le av. Vær stolt av henne!

  ♥ Snakker med mange andre jenter

  Selvfølgelig skal du få ha venninner, men dersom vi får en mistanke om at det er noe mer på gang burde du tenke deg godt gjennom om det er verdt og snakke med denne venninna 24/7 for å risikerer og miste jenta di. Ja, vi kan bli sjalue. INGEN jenter liker konkurranse uansett hvor sjalue de er. Spesielt hvis du hele tiden skal stille opp for henne og prioritere henne. Det samme gjelder snappe med andre jenter hele tiden og følge jenter på Instagram kun fordi de er pene og se på. Vi føler oss ikke bra nok da? Hvis jeg ikke er pen nok, så kan du bare la meg være i fred.

  ♥ Når alt skal være hemmelig

  "Jeg elsker deg assa, men ingen må vite det".. Kødder du eller? Hvis det skal være hemmelig kan du finne deg noen andre, eller er det det du driver med? Ingen må vite det fordi du egentlig vil ha ei anna. Vi er ikke interesserte i et fjortis-forhold uansett. Enten så driver vi på offentlig, eller så gjør vi ikke det i det hele tatt.

  ♥ Leker med følelsene dine

  Ikke gjør det vanskeligere enn det det er. Ikke lat som at du har følelser for henne og at du er interessert i henne, når du absolutt ikke er det og det eneste du tenker på er at du vil ha sex med henne. Bare dropp det.

  ♥ Når de tror du har mensen

  Kjære gutter! Vi jenter kan faktisk bli i dårlig humør selv om vi ikke har mensen, og det er faktisk mange av oss du ikke kan merke det på. Dersom du spør om vi har mensen fordi vi er litt irriterte eller noe skal jeg love deg at humøret blir verre. Vi har følelser utenom mensen også!

  ♥ Tenker kun på utseende

  Ikke vær en sånn gutt som kun skal ha jenter med de største puppene eller den mest spretne rumpa, bare for å skryte om det til kompisene dine etterpå. Utseende er faktisk ikke alt her i verden. Det er faktisk ikke så veldig rart at det er kroppspress i verden.

  Jeg vil bare si at det er ikke alle gutter som er sånn, heldigvis. Det er så mange godhjerta, hyggelige og snille gutter!♥ Men dette er noe av det som gutter ikke bør gjøre!

  Del gjerne dersom du er enig ♥

 • Publisert: 12.04.2018, 08:34
 • Kategori: BLOGG
 • #comments">2 kommentarer
 • 10 TING JENTER ELSKER AT GUTTER GJØR

 • Publisert: 11.04.2018, 10:09
 • Kategori: BLOGG
 • Heii!

  Jeg vet at sånne innlegg som dette er veldig godt likt, så derfor tenkte jeg å lage ett selv. Jeg spurte noen på Snapchat om hva de elsker at gutter gjør, for at de ti tingene jeg skriver skulle stemme bra. Det kom mange forslag, men det var disse ti som skilte seg mest ut!♥ Håper det stemmer med flere! Bildene er fra TUMBLR og WEHEARTIT!

   

  Han gir deg kompliment

  Det trenger ikke å være en lang melding som tar en halvtime å skrive og å lese. Det er nok med at du skriver "du er vakker".

  ♥ Klemmer deg bakfra

  Dette var en av de tingene som gjentok seg mest på Snapchat. Det tar virkelig ikke lang tid og gi henne en klem bakfra, men det betyr veldig mye for noen. Dersom hun lager mat eller sminker seg er det en perfekt mulighet til og gjøre dette. Eller om dere skal møtes et sted, og du kommer bak og overrasker henne med en klem bakfra. Tro meg, hun kommer til å smelte!

  ♥ Ta henne på rumpa

  Trenger jeg i det hele tatt og si noe?

  ♥ Vis henne frem

  Det trenger ikke være noe så stort som å ta henne med på en stor scene. Men det å ta henne med når du skal møte kompiser eller om du skal til byen/sentrum. Det at du tar henne med på å spise, der andre kan se dere sammen. Det betyr mye!

  Holde hender

  Denne er litt av det samme som punktet over. Dersom dere er ute å spiser, eller er med noen kompiser, ta hånden hennes og vist at du er stolt av å ha akkurat henne. Eller det å bare holde hånda hennes når dere er ute å kjører bil alene. 

  Still opp for henne

  Uansett hva er det er, så trenger hun garantert din støtte. Mest sannsynlig så er det deg hun stoler mest på, og åpner seg mest for. Det kan være en liten ting som hva hun skal ha på seg eller hun står i en vanskelig situasjon eller har er dårlig periode. Vær der for henne, uansett.

  Han starter samtalen

  Veldig ofte så tenker vi jenter veldig mye. Dersom det er vi som starter samtalen hele tiden kan vi begynne å føle oss masete eller irriterende. Vi setter utrolig stor pris på når dere starter samtalene noen ganger i blant.

  Han tar initiativ

  Denne er ganske lik det punktet over. Spør om hun vil være med på å finne på noe. Enten om det er det å gå på kino, eller om dere skal ta dere en kjøretur. Dette er små og enkle ting som kommer til å gjøre henne veldig glad.

  Kos med håret hennes

  Det å kose med håret hennes, det slår aldri feil. Det er for det første veldig godt, men blir også veldig rolig av det. Men vær forsiktig, så du uheldigvis lugger.

  Bilderesultat for boys who play with her hair

  Låner bort klærne sine 

  Lån bort en genser dersom hun fryser, ikke si noe om at du må få den igjen. La hun ha den. 

   

  Kjenner du deg igjen? Del ♥

 • Publisert: 11.04.2018, 10:09
 • Kategori: BLOGG
 • #comments">2 kommentarer
 • SOSIALE MEDIER

 • Publisert: 10.04.2018, 17:14
 • Kategori: BLOGG
 • Heey!

  Jeg har også sosiale medier dere kan følge med på om dere vil!♥

  Snapchat, er nok det jeg bruker mest. Jeg svarer ofte og er mest tilgjengelig der! Brukernavnet er theaaemiliee, husk to "aa" og to "ee".

  Det jeg bruker nesten like mye er Instagram! Der kan du følge meg på theaakolstadbraaten!♥

  Jeg svarer på både instagram og snapchat så mye jeg kan! Jeg prøver å være aktiv overalt.

   

  Om det er noe dere synes jeg burde gjøre annerledes på bloggen eller sosiale medier så si ifra! Jeg blir kjempe glad for tilbakemeldinger, både negative og positive. Jeg vil at det skal være bra, og det blir ikke bra uten tilbakemeldinger!♥ Med tilbakemeldinger så kan jeg gjøre forandringer, jeg kan prøve å gjøre det bedre, og om jeg ikke får det til bedre så kommer jeg til å si hvorfor det ikke går. Må prøve! Men håper ikke dette er altfor dårlig til å være første gang!

 • Publisert: 10.04.2018, 17:14
 • Kategori: BLOGG
 • #comments">0 kommentarer
 • When and what?

 • Publisert: 10.04.2018, 09:40
 • Kategori: BLOGG
 • Heihei!

  Jeg tenkte å si noe om når jeg skal blogge.

  Om det er noe dere lurer på, eller vil jeg skal skrive litt om så er det bare å legge igjen en kommentar. Da tenker jeg at jeg skal lage et innlegg om ukens spørsmål, fredag svarer jeg på alt dere lurer på♥

  Jeg tenker at på søndager så skal jeg oppsummere uken med ukens høydepunkt, ukens opptur, ukens nedtur, ukens irritasjonsmoment og hva jeg driver med der og da! Jeg ser at det er mange bloggere som gjør akkurat dette, og det er så spennende å lese. 

  Dette er det jeg ihvertfall skal få til, men det kommer til å bli fler innlegg enn dette i løpet av ukene. 

   

  Er det noen dere kommer til å se mye av inne her, så er det bestevenninnen min Vilde! Hun har jeg vært venn med i over ti år♥

   

 • Publisert: 10.04.2018, 09:40
 • Kategori: BLOGG
 • #comments">0 kommentarer
 • Litt om meg!

 • Publisert: 09.04.2018, 20:20
 • Kategori: BLOGG
 • Heihei!

  Jeg tenkte egentlig å fortelle litt om meg selv, siden jeg er ny her!

  Mitt navn er Thea Emilie Kolstadbråten, 17 år fra Valdres. For tiden bor jeg på Gol med familien min, mamma, stefar, lillebror og lilleøster. I tillegg har jeg en familie i valdres, pappa, stemor og lillesøster. Selv går jeg Service og samferdsel VG1 på Ål, grunnen til at jeg går første året nå i en alder av 17 år er fordi jeg tok omvalg av førsteåret. Jeg gikk først Helse- og oppvekst linjen, men dette var ikke noe for meg. Framover tenker jeg å gå Salg og service VG2 på Ål, og etter det være lærling som bilselger kanskje. Det jeg gjør på fritiden er å trene, drive med bilcross og prøver mitt beste på å være sosial. 

  Høydepunktet denne måneden må være at jeg blir 18 år om elleve dager. Jeg gleder meg så mye til den dagen jeg kan kjøre rundt uten mål og mening, billappen er nok det jeg gleder meg mest til ved å bli atten. Så lenge jeg kan huske, så har jeg vært interessert i bil&motor. Utenom det så er jeg interessert i klær og sminke som de fleste andre jenter. Jeg går på skole fra mandag til fredag, og jeg jobber mest i helger og ferier. Så ut ifra det så tenker jeg å prøve å blogge kanskje 2-3 ganger i uken. 

  Om du har noen spørsmål, eller forslag på noe som interesserer deg så er det bare å si ifra! Da blir jeg glad :)

 • Publisert: 09.04.2018, 20:20
 • Kategori: BLOGG
 • #comments">1 kommentarer