hits

ER ET MENNESKE, MED MENINGER

 • Publisert: 17.04.2018 13:00 Kategori: PERSONLIG
 • Hei!

  Jeg har ikke vært på blogg lenge, jeg er ikke perfekt. Jeg har ikke fasit svar, men jeg har en mening. Det er mye jeg vil fortelle dere, men jeg synes det er for tidlig å åpne seg. Jeg kjenner ikke alle, og det kommer jeg aldri til å gjøre heller. Men jeg vil bli kjent med nye mennesker, jeg liker å bli kjent med nye mennesker. Jeg liker å være med venner, jeg liker å finne på ting. Jeg er med på det meste, jeg går turer, jeg er ute med hundene, jeg går på skole, jeg har en kjæreste, jeg har en familie og jeg har venner. Jeg er takknemlig for å ha de vennene jeg har, familien jeg har og kjæresten jeg har. 

  Det å starte en blogg, jeg visste det kom til å bli vanskelig. Det er ikke lett å ha en blogg, der anonyme kan kommentere akkurat det de vil når de vil. Om jeg har en spørsmålsrunde, og jeg får et spørsmål om hvordan miljøet på skolen jeg går på er. Da svarer jeg på det, men jeg svarer ikke for alle, jeg svarer min mening. Om min mening er at jeg ikke trives på skolen, og jeg ikke mener at skolemiljøet ikke er bra, så har jeg kanskje en grunn til det. Men dere vet ikke grunnen, det kan gjøre til at dere misforstår. Det skjønner jeg. Når jeg lager et innlegg, så skriver jeg det jeg føler, og mener. Jeg skriver ikke for hva alle mener, for alle har sine egne meninger, og jeg vet ikke alles meninger. Jeg vil ha tilbakemeldinger for hva som kan bli bedre, jeg vil også ha tilbakemeldinger for hva som er bra. 

  Jeg er ikke en person med verdens beste selvtillit, utseende eller den beste personligheten. Men jeg vil jo ikke vise at jeg er en usikker jente, jeg startet blogg for å utfordre meg selv litt. Jeg forventer ikke at alle skal mene det samme som meg, for det vil jeg ikke heller. Jeg vil at dere skal ha deres egne meninger, og det respekterer jeg. Men jeg vil også at dere respekterer mine meninger. 

  Tenk deg om før du kommenterer, du vet kanskje noens fortid men du vet ikke alles fortid. Tenk deg at du kommer med en veldig kritiserende kommentar til en person med blogg, du kjenner ikke personen utenom bloggen, og h*n har hatt en tøff fortid, tenk hvor mye det sårer den personen. Tenk hvor mye verre den personen kommer til å føle seg. Jeg sier ikke at noen av de kommentarene jeg har fått har såret meg, men tenk da.

 • Publisert: 17.04.2018, 13:00
 • Kategori: PERSONLIG
 • #comments">0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar