hits

SPØRSMÅLSRUNDE - SVAR

 • Publisert: 17.04.2018 09:57 Kategori: SPØRSMÅLSRUNDE
 • Heihei!

  Jeg tenkte å ha en spørsmålsrunde, fikk mye positive tilbakemeldinger sist gang jeg hadde dette. Jeg hadde egentlig tenkt til å svare på alle spørsmålene igår, men så sovna jeg etter jeg hadde gjort det jeg skulle. Jeg var så sliten og trøtt. Unnskyld!

  ♥ Hvorfor sluttet du på Gjøvik vgs?

  Det er mange grunner til at jeg sluttet på Gjøvik vgs, den største grunnen til at jeg flyttet hjem var fordi jeg liker meg nær alle vennene, og familien min. Og når jeg bodde på Gjøvik, så bodde jeg et stykke unna skolen, og jeg følte meg veldig mye alene. Men om det ikke hadde vært for det, så hadde jeg fortsatt gått der. Det var linjen jeg ville gå, og det var det jeg ville bli. Men nå får jeg muligens samme mulighet.

  ♥ Hvordan er miljøet på Ål vgs?

  Jeg synes ikke miljøet på Ål skole er bra, men det er vel sikkert noen som gjør det. Forde om min klasse har dårlig klassemiljø, så vil jo ikke det si at alle klassene har dårlig klassemiljø. Det kan ikke jeg si noe om, siden jeg går bare i en klasse og ikke alle de andre klassene. Men jeg trives ikke på skolen, kan være mange som trives på Ål vgs, men jeg gjør ikke det. Jeg trives på linjen jeg går, men jeg trives ikke med klassen eller skolen, men det er min mening. 

  ♥ Hvordan er miljøet i klassen din?

  Miljøet i klassen, er ikke særlig bra. Om det ikke hadde vært så dårlig miljø i denne klassen, så hadde det kanskje vært litt bedre rundt om på skolen også. I klassen min så er det få som er venner med hverandre, for det er noen i klassen som ikke tar imot unnskyldninger, og klarer ikke si hva en person har gjort feil. Så derfor blir det mye uvennskap i klassen, dårlig stemning rett og slett. Men det er jo noen i klassen som er venner, jeg er venn med noen i klassen. Men om klassemiljøet hadde vært bedre, så hadde det jo vært bedre på skolen også!

  Det jeg skriver under "miljøet på Ål vgs og hvordan miljøet er i klassen min" det er min mening. Det er sånn jeg føler det. Jeg mener ikke det gjelder alle klasser, eller alle folkene på Ål vgs. Men dette er min mening, om jeg ikke trives på Ål vgs så trives jeg ikke! Om du trives, så trives du, det er bra! 

  ♥ Har du tinder?

  Ja, jeg har tinder. Men jeg bruker det ikke.

  ♥ Hva var det du gjorde igår?

  Hmm.. Jeg kommer ikke til å fortelle om det før på torsdag. Da får jeg et ordentlig svar, men jeg gleder meg og gruer meg. Da går kanskje drømmen min i oppfyllelse. Det er veldig spennende.

  ♥ Hva liker du å gjøre på fritiden?

  På fritiden så liker jeg å drive med bil, jeg liker å kjøre bilcross, jeg liker å reise på billøp. Jeg har jo også 5 hunder, så jeg må gå en del turer/skiturer whatever. Om jeg får muligheten så liker jeg å fikse negler, fikse bryn og vipper.

  ♥ Hva gjør du på dårlige dager?

  Dager som er dårlige for meg? Da ligger jeg inne og ser på serie, ellers så finner jeg på noe som å kjøre ett eller annet eller fikse noens bryn. Det spørs helt hvor dårlig dagen min er. 

  Dårlig vær dager? Da er jeg inne, spiller brettspill med noen andre, eller finner på noe inne med venner. 

  ♥ Hva heter kjæresten din?

  Kjæresten min heter Kennet!!

  ♥ Hvem er din beste guttevenn i Valdres?

  Jeg vil ikke velge ut kun en, alle guttevennene jeg har i Valdres er fantastiske på hver sin måte. Jeg er så glad jeg har dem alle, jeg savner dem så sykt mye også. Jeg kunne ikke tenkt meg noen andre guttevenner enn de jeg har! Jeg er så heldig!!

  ♥ Beste kjæresten du har hatt/ og den værste?

  Som sagt jeg vil ikke si her hvem som er verst og hvem som er best. Om jeg synes en av ex`ene mine var ille, så fikk han nok høre det. Og da vet han det selv. Jeg trenger ikke si det her.

   

   

  Håper dere alle fikk svar på det dere lurte på! ♥ Om dette er noe jeg burde fortsette med, legg igjen en kommentar!

 • Publisert: 17.04.2018, 09:57
 • Kategori: SPØRSMÅLSRUNDE
 • #comments">0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar