hits

UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 15.04.2018 10:54 Kategori: BLOGG
 • Heihei!

  Jeg tenkte at hver søndag så kan jeg oppsummere uken som har vært. Grunnen til at jeg vil gjøre dette, er fordi jeg synes det er veldig spennende å lese selv!♥

   

  Ukens høydepunkt

  Ukens høydepunkt må nok være spontan turen til Oslo, da jeg hentet min nye telefon. Noe som var utrolig deilig, den er så kjapp og batteritiden holder så lenge! Den er sølv, det er glass både bak og foran og den er bare damn! Elsker det!

   

  Ukens nedtur

  Ukens nedtur må være turen til legen. Turen til legen var en skikkelig vond opplevelse, det å få høre hver gang jeg drar til legen at det ikke er noe galt. Men det er jo det.. Det var en skikkelig nedtur at du vet det er noe galt, men du blir ikke trodd. Det er så sårende.

   

  Ukens opptur

  Broren min hadde vært i Sverige, og hadde kjøpt med seg Oreo dekket med sjokolade til meg! Det må være oppturen denne uken, er så utrolig lenge siden jeg har spist det, for de har det ikke i Norge. Og det er veldig lenge siden jeg har vært i Sverige. 

  Bilderesultat for oreo covered in milk chocolate

   

   Ukens irritasjonsmoment

  Det må nok være de folka som ikke klarer å la være å blande seg opp i andres ting. De folka som alltid skal legge ut et rykte, eller sitte på bordet ved siden av deg og baksnakke deg? Altså tror dere jeg er døv? Jeg hører at dere nevner meg. Alle skal blande seg inn i alt, de ikke har noe med. Istedenfor å gå og prate dritt om meg til andre, si det heller til meg. Så kanskje jeg får gjort noe med det, jeg får ikke gjort noe med det om du ikke sier det til meg!

   

   Ukens innkjøp

   

  ♥ Akkurat nå

  Akkurat nå ligger jeg i senga og ser på serie. I tillegg til at jeg tenker ut noen nye innlegg til bloggen! Er så deilig og få slappe av og bare få sove lenge!

   

  Håper dere liker innlegget, for da er dette noe jeg kommer til å fortsette med!♥

  ♥ Thea

 • Publisert: 15.04.2018, 10:54
 • Kategori: BLOGG
 • #comments">1 kommentarer
 • Én kommentar

  Fride

  16.04.2018 kl.08:59

  Kan du fortelle litt om skolehverdagen din i et nytt inlegg?

  Skriv en ny kommentar