hits

10 TING JENTER HATER AT GUTTER GJØR

 • Publisert: 12.04.2018 08:34 Kategori: BLOGG
 • Igår skrev jeg om 10 ting jenter elsker at gutter gjør. Idag tenkte jeg å skrive om det motsatte, to ting jenter hater at gutter gjør! Du kan finne det andre innlegget HER! Tusen takk for alle forslagene!♥ Når jeg skriver dette her, så mener jeg ikke at dette gjelder alle jenter. Det kan jo være noen jenter som liker dette, ikke vet jeg.

  ♥ Snakker om andre jenter

  Jeg tror ikke det er så mange jenter som liker å høre om din fortid med andre jenter. Du trenger ikke si at den sangen minner deg om ho, og du trenger ikke fortelle hva hun var utrolig flink til. Dette får oss til å føle oss helt forferdelig, og tenker at du egentlig bare kan bli sammen med den jenta igjen. Dersom vi spør om fortiden din med andre, er det mest sannsynlig for at vi håper på og få avbekrefta det vi mistenkte.

  ♥ Svarer med "K" eller tommel opp

  Hvis vi virkelig åpner oss opp for deg og skriver en lang melding, da svarer du ikke med tommel opp eller "K". For og si det sånn, da har du gjort oss greit lei oss eller sint. Vi bruker lang tid på og prøvde og forklare deg noe, og du virker ikke litt interessert en gang. Finn på noe annet å svare.

  ♥ Ikke svarer på meldinger

  Du har tid til å være på facebook, instagram og snapchat men kan ikke svare? Prøver du og leke kostbar eller gjøre at vi føler at vi er i veien? Dersom du ikke kan prioritere og snakke med oss, så kan du like gjerne la være. Det hadde vært noe annet om du ikke hadde vært på Snapchat, Facebook eller Instagram, for da hadde du ikke vært tilgjengelig. Da er du sikkert opptatt med noe, og det er greit.

  ♥ Ikke viser følelser

  Vi hater virkelig når dere ikke kan vise følelser. Ikke vær care og "flau" over jenta du holder på med. Vi krever faktisk ikke så mye som veldig mange av dere tror. En koselig kommentar på et selfie, en søt melding med noe enkelt som "du er vakker" eller "jeg er glad jeg traff deg". Det er ikke vanskelig.

  ♥ Vær deg selv

  For gudsskyld ikke forandre deg når du er med andre venner. Hvis du blir en skikkelig drittsekk når du og jenta di er sammen med andre kan du glemme at dette varer lenge. Ikke bli frekk og kall henne stygge ting for at vennene dine skal få noe å le av. Vær stolt av henne!

  ♥ Snakker med mange andre jenter

  Selvfølgelig skal du få ha venninner, men dersom vi får en mistanke om at det er noe mer på gang burde du tenke deg godt gjennom om det er verdt og snakke med denne venninna 24/7 for å risikerer og miste jenta di. Ja, vi kan bli sjalue. INGEN jenter liker konkurranse uansett hvor sjalue de er. Spesielt hvis du hele tiden skal stille opp for henne og prioritere henne. Det samme gjelder snappe med andre jenter hele tiden og følge jenter på Instagram kun fordi de er pene og se på. Vi føler oss ikke bra nok da? Hvis jeg ikke er pen nok, så kan du bare la meg være i fred.

  ♥ Når alt skal være hemmelig

  "Jeg elsker deg assa, men ingen må vite det".. Kødder du eller? Hvis det skal være hemmelig kan du finne deg noen andre, eller er det det du driver med? Ingen må vite det fordi du egentlig vil ha ei anna. Vi er ikke interesserte i et fjortis-forhold uansett. Enten så driver vi på offentlig, eller så gjør vi ikke det i det hele tatt.

  ♥ Leker med følelsene dine

  Ikke gjør det vanskeligere enn det det er. Ikke lat som at du har følelser for henne og at du er interessert i henne, når du absolutt ikke er det og det eneste du tenker på er at du vil ha sex med henne. Bare dropp det.

  ♥ Når de tror du har mensen

  Kjære gutter! Vi jenter kan faktisk bli i dårlig humør selv om vi ikke har mensen, og det er faktisk mange av oss du ikke kan merke det på. Dersom du spør om vi har mensen fordi vi er litt irriterte eller noe skal jeg love deg at humøret blir verre. Vi har følelser utenom mensen også!

  ♥ Tenker kun på utseende

  Ikke vær en sånn gutt som kun skal ha jenter med de største puppene eller den mest spretne rumpa, bare for å skryte om det til kompisene dine etterpå. Utseende er faktisk ikke alt her i verden. Det er faktisk ikke så veldig rart at det er kroppspress i verden.

  Jeg vil bare si at det er ikke alle gutter som er sånn, heldigvis. Det er så mange godhjerta, hyggelige og snille gutter!♥ Men dette er noe av det som gutter ikke bør gjøre!

  Del gjerne dersom du er enig ♥

 • Publisert: 12.04.2018, 08:34
 • Kategori: BLOGG
 • #comments">2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Silje

  12.04.2018 kl.15:28

  Hehe, "k" er det værste!

  Thea Emilie

  15.04.2018 kl.16:54

  Silje: Ja, det er det verste! Helt klart

  Skriv en ny kommentar