hits

SVAR - SPØRSMÅLSRUNDE

 • Publisert: 11.04.2018 20:11 Kategori: SPØRSMÅLSRUNDE
 • Da har jeg fått inn noen spørsmål som jeg skal svare så godt jeg kan på!♥ Dette er kanskje noe dere visste, eller noe dere ikke visste.

  ♥ Hva har du tenkt til å blogge mest om?

  Hva jeg har tenkt til å blogge mest om, det er jeg litt usikker på. Men jeg vil jo skrive om det jeg liker, det som faller inn. Og i tillegg til det så vil jeg skrive om noe dere synes er interessant å lese om. Men hva jeg har tenkt til å blogge om, det kommer nok  inn litt senere, når jeg har blogget en stund. For nå er jo fortsatt mye nytt, og det er mye å sette seg inn i enda.

  ♥ Hva er hovedpunktet ditt med å blogge?

  Grunnen til at jeg startet å blogge, er vel kanskje for å fylle inn hverdagen litt. Jeg går på skole, jeg jobber men jeg ville også ha noe å gjøre i tillegg til det. Jeg har jo også tenkt på å starte en blogg lenge, fordi jeg ville sjekke ut om blogg faktisk er noe for meg. Og så langt så virker det helt greit, jeg trives med å skrive. 

  ♥ Er du sjalu?

  JA! Jeg er sjalu, men store grunner til at jeg er sjalu er på grunn av tidligere forhold. Sjalusien min er nok verst de første ukene/månedene i forholdet, men det er ikke sånn at sjalusien forsvinner etter det. Den er der, men ikke så ofte.

  ♥ Har du noen tips til å ikke være sjalu?

  Noen tips til å overkomme sjalusien:

  1. Definer hva målet er og vær spesifikk.

  2. Unngå å si ?jeg skal ikke være sjalu?. Det som skjer er at det første du tenker på er å være sjalu.

  3. Ha et positivt mål, som funker for deg, gjerne dato. Lag deg et bilde av målet ditt (både i hodet og på et papir), skriv ned hvordan du vil være i målet og ha det gjerne innen rekkevidde, slik at du kan minne deg selv på dette flere ganger om dagen.

  4. Jobb med selvfølelsen. Noter dine gode egenskaper og fokuser på dette i alle situasjoner.

  5.  Inviter den andre parten til å delta og hjelpe. Innrøm at du er sjalu overfor deg selv, partneren eller kameraten din, og kanskje viktigst av alt: si at du vil gjøre noe med det.

  ♥ Er du singel?

  Nei!

  ♥ Hvem er dine bestevenner og hvorfor er de det?

  Monja er en av mine bestevenner og hun er et år eldre enn meg. Jeg har kjent henne så lenge jeg kan huske, mammaen min og mammaen hennes var kjempe gode venner når vi ble født. Vi har vært venner siden da, det er en god stund. Og jeg er så glad i henne, hun er støttende, snill, omtenksom, hyggelig, pen, morsom, intelligent, hun er rett og slett fantastisk. Hun stiller opp for meg, hun støtter meg gjennom tykt og tynt. Jeg er så utrolig glad for at jeg akkurat henne som bestevenn. Hun er en av de mest fantastiske personene i verden.

  & Vilde er også en av mine bestevenner og hun er to år yngre enn meg. Men man skulle ikke trodd hun var yngre enn meg, de fleste tror hun er eldre enn meg, det er litt sårende eller? Jeg og Vilde har vært venner i over ti år nå. Det er ti gode år, med både oppturer og nedturer. Men det er ikke lenge vi klarer å være sure på hverandre, det går over med en gang. Hun er også en av de mest fantastiske personene i verden, hun er snill, hyggelig, omtenksom, støttende, pen, morsom og er rett og slett helt utrolig. Er det noen man burde bli kjent med så er det ho, du kommer ikke til å angre. Jeg er så utrolig glad i henne.

  Jeg har mange andre gode venner/bestevenner også, men det kommer til å ta lang tid om jeg skal sitte å skrive om alle sammen! Så forde om dere ikke er nevnt, så er dere ikke glemt!♥

  ♥ Søsken?

  Ja, jeg har en halvsøster på sju år som heter Tiril Aurora, en halvsøster som blir seks år i oktober som heter Elina og en halvbror som blir seksten år i juni som heter Sondre. Jeg bor med Tiril og Sondre, men Elina bor i Valdres med pappa.

  ♥ Drømmebil?

  BMW M4 er helt klart drømmebilen min!! Jeg kunne ikke tenkt meg en annen bil som drømmebil. Det å kjøre en M4 hadde vært helt utrolig!         (Jeg har lånt dette bilde fra google)

  ♥ Hva liker du best å trene?

  Når jeg skal trene, så er jeg veldig fokusert på at jeg skal trene hele kroppen og ikke bare noen deler av kroppen. Om man for eksempel trener 3 ganger i uken da, så ville jeg trent mage og rygg en dag, rumpe og lår en annen dag og armer og skuldre en dag. Men dette er måten jeg liker å trene på. Men nå for tiden så trener ikke jeg så mye, men jeg liker å se framskritt i det jeg gjør.

   

  Håper jeg svarte på alle spørsmålene bra og forståelig. Håper jeg svarte på det dere spurte om! Si ifra om dette er noe jeg skal gjøre oftere, eller noen tilbakemeldinger eller forbedringer! Det setter jeg pris på!♥

 • Publisert: 11.04.2018, 20:11
 • Kategori: SPØRSMÅLSRUNDE
 • #comments">2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  11.04.2018 kl.23:30

  Hvorfor fikk jeg ikke svar på om du har vært sammen med Kristian ?

  Thea Emilie

  12.04.2018 kl.07:54

  Anonym: Jeg har ikke vært sammen med Kristian. Men vi har drevet på!:)

  Skriv en ny kommentar