hits

10 TING JENTER ELSKER AT GUTTER GJØR

 • Publisert: 11.04.2018 10:09 Kategori: Blogg
 • Heii!

  Jeg vet at sånne innlegg som dette er veldig godt likt, så derfor tenkte jeg å lage ett selv. Jeg spurte noen på Snapchat om hva de elsker at gutter gjør, for at de ti tingene jeg skriver skulle stemme bra. Det kom mange forslag, men det var disse ti som skilte seg mest ut!♥ Håper det stemmer med flere! Bildene er fra TUMBLR og WEHEARTIT!

   

  Han gir deg kompliment

  Det trenger ikke å være en lang melding som tar en halvtime å skrive og å lese. Det er nok med at du skriver "du er vakker".

  ♥ Klemmer deg bakfra

  Dette var en av de tingene som gjentok seg mest på Snapchat. Det tar virkelig ikke lang tid og gi henne en klem bakfra, men det betyr veldig mye for noen. Dersom hun lager mat eller sminker seg er det en perfekt mulighet til og gjøre dette. Eller om dere skal møtes et sted, og du kommer bak og overrasker henne med en klem bakfra. Tro meg, hun kommer til å smelte!

  ♥ Ta henne på rumpa

  Trenger jeg i det hele tatt og si noe?

  ♥ Vis henne frem

  Det trenger ikke være noe så stort som å ta henne med på en stor scene. Men det å ta henne med når du skal møte kompiser eller om du skal til byen/sentrum. Det at du tar henne med på å spise, der andre kan se dere sammen. Det betyr mye!

  Holde hender

  Denne er litt av det samme som punktet over. Dersom dere er ute å spiser, eller er med noen kompiser, ta hånden hennes og vist at du er stolt av å ha akkurat henne. Eller det å bare holde hånda hennes når dere er ute å kjører bil alene. 

  Still opp for henne

  Uansett hva er det er, så trenger hun garantert din støtte. Mest sannsynlig så er det deg hun stoler mest på, og åpner seg mest for. Det kan være en liten ting som hva hun skal ha på seg eller hun står i en vanskelig situasjon eller har er dårlig periode. Vær der for henne, uansett.

  Han starter samtalen

  Veldig ofte så tenker vi jenter veldig mye. Dersom det er vi som starter samtalen hele tiden kan vi begynne å føle oss masete eller irriterende. Vi setter utrolig stor pris på når dere starter samtalene noen ganger i blant.

  Han tar initiativ

  Denne er ganske lik det punktet over. Spør om hun vil være med på å finne på noe. Enten om det er det å gå på kino, eller om dere skal ta dere en kjøretur. Dette er små og enkle ting som kommer til å gjøre henne veldig glad.

  Kos med håret hennes

  Det å kose med håret hennes, det slår aldri feil. Det er for det første veldig godt, men blir også veldig rolig av det. Men vær forsiktig, så du uheldigvis lugger.

  Bilderesultat for boys who play with her hair

  Låner bort klærne sine 

  Lån bort en genser dersom hun fryser, ikke si noe om at du må få den igjen. La hun ha den. 

   

  Kjenner du deg igjen? Del ♥

 • Publisert: 11.04.2018, 10:09
 • Kategori: Blogg
 • #comments">2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Anonym👌🏻

  11.04.2018 kl.14:09

  Men til punkt nr. 3 Såå er jo ikke alle jenter så veldig opptatt av å bli klådd på rumpa akkurat heller!! Så bare begynne å klå er det som må til?😅

  Thea Emilie

  11.04.2018 kl.14:58

  Anonym?: Jeg mener ikke at alle jenter liker å bli tatt på rumpa. Det er ikke det jeg sier og det er heller ikke det jeg skal frem til. Om jeg hadde ment at alle disse punktene hadde gjeldt for alle jenter, så hadde jeg skrevet "10 ting alle jenter elsker at gutter gjør".

  Alle liker ikke det samme, og det er jo helt greit! Men noen liker å bli tatt på rumpa av kjæresten sin, men det er ikke alle som gjør det og det er helt greit! Alle har forskjellige meninger om ting?

  Skriv en ny kommentar